11. juuni 2015

Liikumine liidab – trenni- ja tervisefestivalid 2015

Sel kevadel panid õlad kokku Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit, Rahvusvaheline Olümpiakomitee, ajakiri Fitness Hers, MyFitnessi spordiklubid, Fitness.ee ja Eesti Personaaltreenerite Liit, et viia ellu pilootprojekt “Naised trenni!“, mille raames korraldati 7 treeningu- ja toitumisalast seminari Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas. Projekti käivitamisel oli selgelt näha, et valdkonna infost tuntakse puudust ning seminari kohad täitusid ülikiiresti, arvestades piiratud osalejate arvu. Samal ajal esitati taotlus MISA (Migratsiooni Sihtasutus), et jätkata projekti sügisel ning suuremas formaadis.

Projekt “Liikumine liidab” saigi Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed ehk MISA poolt heakskiidu, ning toetuse leping sõlmiti mai alguses. Ettevalmistava tegevusega alustati juba IluSõnum messi raames, kus projekti ellukutsujad jagasid toimuva kohta eelinfot ning viidi läbi küsitlus, selgitamaks välja, mis on naistele kõige olulisem treeningute ja toitumise vallas.

Liikumine liidab” projekti raames korraldatakse käesoleva aasta septembris kolm trenni- ja tervisefestivali Tartus, Narvas ja Tallinnas, mille raames toimuvad erinevad näidistreeningud, seminarid, koolitused ja töötoad Eesti Personaaltreenerite Liidu treenerite juhendamisel, fitness-mess ning põnevad konkursid ja loosimised.

Festivalid toimuvad:

[url=https://www.facebook.com/events/1650444521856556/]03.09 Eesti Maaülikooli Spordihoone kell 16.00 [/url]

[url=https://www.facebook.com/events/673257699471303/]12.09 Narva Spordikeskus kell 12.00[/url]

[url=https://www.facebook.com/events/740586262718766/]27.09 Tallinna Tondiraba Jäähall kell 12.00[/url]

Festivali raames toimuvad ühised treeningud suures saalis, seminarid, töötoad, näidsitreeningud ja Fitness-mess.

Liitu uudiskirjaga ja ole esimeste seas, kes end treeningutesse, seminaridele ning töötubadesse kirja saab! Rohkem infot kava kohta juba augustis! Täpsem info toimuva kohta on leitav [url=http://www.naisedtrenni.ee]www.naisedtrenni.ee[/url] lehel ning info uueneb ja täieneb pidevalt.

FESTIVALIDEL OSALEMINE ON TASUTA!!!

Vaata tutvustavaid videosid [url=https://vimeo.com/134487372]siit[/url] ja [url=https://vimeo.com/134492716]siit[/url].

Liitu ka meie [url=https://www.facebook.com/naisedtrenniee?fref=ts]Facebooki lehega[/url]!

Kohtumiseni septembris Trenni- ja tervisefestivalil “Liikumine liidab!”. Liitu uudiskirjaga ning oled esimeste seas, kes saab registreeruda festivalile – [url=http://naisedtrenni.ee/liitu-uudiskirjaga/]LIITU SIIN[/url]!

Projekti “Liikumine liidab” toetab Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed MISA ja Kultuuriministeerium.

Autor: NaisedTrenni.ee