15. juuni 2015

Sportlane – kandideeri SportID stipendiumile! Loe lähemalt

SportID on ettevõtete spordikulude haldamise keskkond, mis on orienteeritud töötajate senisest enam sportima saamisele. Oleme oma paari tegutsemisaasta jooksul toonud sporti juurde 1,5 miljonit eurot ettevõtete raha. SportID on esimene spordialane e-teenus Eestis, mis on saanud nii kõrge tunnustuse, kui Eesti parima e-teenuse valimise publiku lemmiku tiitel käesoleval aastal.

Meie teenuse arendus toimub igapäevaselt ja meil on tõsine plaan teha sellest tublide rahvasportlaste sotsiaalvõrgustik, aga kindlasti näeme ka seda, et seal võiks olla ka eeskujusid, kes pürivad kõrgete sportlike eesmärkide suunas ehk siis tippsportlasi ja tippu pürgijaid.

Selleks sügiseks olema plaaninud oma arendusega olla nii kaugel, et meie praegu kulude haldamisele keskendunud on toimiv spordialane sotsiaalvõrgustik, mis motiveerib inimesi rohkem liikuma.

Selle reklaamimiseks teeme siis ka kiire kampaania aktiivsetele sportlastele, mille käigus anname välja ühe aastase spordistipendiumi suuruses 1800€ ühele tublile sportlasele, kes võiks oma sihikindlusega olla eeskujuks rahvasportlastele. Summa pole küll väga suur, kuid loodame, et kui meil kõik kenasti läheb, siis suudame tulevikus neid stipendiume pakkuda enam kui ühe aastas ja ehk ka stipi summat suurendada.

Selleks, et selle plaani kohta infot levitada, lõime kodulehe [url=www.spordistipendium.ee]www.spordistipendium.ee[/url] kus saavad ennast kirja panna kõik sportlased, kellele see võimalus huvi pakub. Kõigile huvi avaldanutele saadame info kohe septembris, kui meil arendus valmis.

Autor: Marti Soosaar