17. juuni 2015

EKFL treeninglaager Fit.Camp 2015 toimub taas!

Eesti Kulturismi ja Fitness Liidu treeninglaager Fit.Camp 2015 leiab aset 13. – 19. juulil Orissaares. Ideaalne võimalus veeta üks tore suvine nädal looduskaunis paigas, treenida praeguste ja tulevaste meistritega, panna proovile oma jõud ja vastupidavus ning kohtuda huvitavate mõttekaaslastega.

Igal aastal on laagris erinev läbiv teema, selle aasta teemaks on Fitness5. Koolitusosas on fookus baasteadmiste edasiandmisel: toitumise – ja treeningu põhialused ning jõusaalis toimuv praktiline osa (harjutuste õige tehnika ja sooritamine). Koolitused viib läbi esikulturist ja EKFL koolitaja Ott Kiivikas.

Vaata kogu Fit.Camp 2015 ajakava [attachment=345]siit[/attachment].

Laagripakettide hinnakiri 2015:

Täispakett (7 päeva) 300eur
1 laagripäev 60eur
Koolituspakett “3 koolituspäeva” 90eur
Koolituspakett “1 koolituspäev” 40eur

Võistlejatele ja noortele kehtib – 10%-line soodustus!

Täispakett: maksumus inimese kohta on 300 eurot. EKFL sportlane, kes on viimase kahe aasta jooksul võistelnud EKFL poolt korraldatud võistlustel, saab laagripaketi 10%-lise soodushinnaga (270eur).

Täispakett sisaldab:
* majutust 6 ööd
* toitlustus 3 korda päevas
* piiramatu jõusaali kasutus
* piiramatu toidulisandite kasutamine (Fast, Olimp, Iconfit)
* spordipäev (stiiliriietus: vanakooli sportlased)
* võistlused ja muud põnevad ettevõtmised
* koolitused
* 20 täiendkoolitustundi
* hommikuvõimlemised
* sponsorite meened
* parimate autasustamine

1 laagripäev: hind inimese kohta on 60 eurot (sisaldab täispaketis lahtikirjutatud teenuseid ja võimalusi). Soovi korral on võimalik maksta nii mitme päeva eest, mitmeks päevaks soovite laagrisse tulla. EKFL sportlane, kes on viimase kahe aasta jooksul võistelnud EKFL poolt korraldatud võistlustel, saab laagripaketi 10%-lise soodushinnaga (54eur).

Koolituspakett “3 koolituspäeva”*: hind inimese kohta on 90 eurot. Koolituspakett “3 koolituspäeva” ei sisalda majutust ega toitlustamist. EKFL sportlane, kes on viimase kahe aasta jooksul võistelnud EKFL poolt korraldatud võistlustel, saab kolmepäevalise koolituspaketi soetada 10%-lise soodushinnaga (81eur).

Koolituspakett “1 koolituspäeva”*: hind inimese kohta on 40 eurot. Pakett ei sisalda majutust ega toitlustust. EKFL sportlane, kes on viimase kahe aasta jooksul võistelnud EKFL poolt korraldatud võistlustel, saab ühepäevase koolituspaketi soetada 10%-lise soodushinnaga (36eur).

*Koolituspakett “3 koolituspäeva”: kolm koolituspäeva annab 12 täiendkoolitustundi, üks koolituspäev annab 4 täiendkoolitustundi. Nelja aastaga peab treenerikutse omaja kutse säilitamiseks juurde võtma 60 täiendkoolitustundi. Kogu laagris oldud aja eest saab 20 täiendkoolitustundi.

Registreeri end laagrisse!

Registreerumiseks esita oma osalemissoov e-mailile [mail=info@ifbb.ee]info@ifbb.ee[/mail]. Registreerimine kestab kuni 6. juulini 2015 kell 23.59. Koht laagrisse broneeritakse pärast makse laekumist EKFL arveldusarvele.
Swedbank a/a EE912200001120231185.
Saaja: Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit
Selgitus: Fit.Camp 2015 ja osavõtja ees- ja perekonnanimi ja ostetud laagripaketi nimi.

Lisaküsimuste korral kirjuta: [mail=info@fitness.ee]info@fitness.ee[/mail]

Korraldaja: Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit, Ott Kiivikas.

Toetajad: Fitness.ee, FitShop.ee, Novelle, FAST, Olimp, Germund, Fat Burner, Print Best Trükikoda, Bermet, Reebok, ICONFIT, COCOVI

Tule laagrisse toredat aega veetma!

Autor: Toimetus