3. juuli 2015

Statoili kampaaniamäng vol2 võitja selgunud!

Auväärsed kliendid, meil on hea meel teile teada anda, et alates juulist on võimalik soetada Fitshopi tootevalikus olevaid maitsvaid batoone STATOILI teenindusjaamadest üle Eesti.

Suurepärane võimalus endale tee peale kaasa haarata üks kiire ja tervislik vahepala.

Tutvu toodetega [url=http://www.Fitshop.ee]www.FitShop.ee[/url]

[pilt=12093]

[url=http://fitshop.fitness.ee/batoonid/0/readmore/1224/]COCOVI SUPERPROTEIN BATOON Brownie 50g[/url] kuulub CocoVi tervisetoodete sarja. See on orgaaniline batoon, mis sobib suurepäraselt tervislikuks vahepalaks. SuperProtein Brownie koostis: datlid, india pähklid, riisivalk, toorkakaovõi, mandlid, agaavisiirup, toorkakao, kakaograanulid.

[pilt=12095]

[url=http://fitshop.fitness.ee/batoonid/0/readmore/981/]Kookosemaitseline HIGH PROTEIN BAR 35g[/url] on proteiinibatoon, mis on mõeldud kasutamiseks kõigile, kes peavad lugu tervislikust toitumisest ning soovivad kiiret ja maitsvat vahepala. Batoon aitab varustada organismi lihaskasvuks vajalike aminohapete ja energiaga terve päeva vältel, et tagada pidev anaboolne seisund.

[pilt=12092]

[url=http://fitshop.fitness.ee/otsing/0/search/supersnack/]Apelsinimaitseline COCOVI SUPERSNACK[/url] on tervislik toorbatoon, mis on välja töötatud spetsiaalselt inimesele, kes peab lugu puhtast lisa- ja säilitusainetevabast toidust. Batooni ei ole lisatud suhkrut, magusaks teeb batooni dattel.

[pilt=12094]

[url=http://fitshop.fitness.ee/batoonid/0/readmore/110/]LUXUS Bar metsapähkli-karamelli 75g[/url] on mitmekihiline šokolaadi valgubatoon, millel on kõrge valgusisaldus. LUXUS batoon erineb teistest batoonidest oma kahekihilisusega. Batoonil on pehme toffee maitse, lisatud on sarapuupähkli tükke. Batooni katab šokolaadimaitseline glasuur.

Kindlasti ära jäta kasutamata võimalust võita karbitäis oma lemmikbatoone nii endale kui ka oma sõbrale! Selleks ei tule teha muud, kui osaleda meie Facebooki suvises Statoili kampaaniamängus. Kampaaniamängus osalemiseks vaata [url=https://www.facebook.com/fitness.ee/photos/a.367888324566.142783.342294584566/10152514206484567/?type=1&theater]siia[/url]!

Meil on hea meel teatada, et Statoili kampaaniamäng vol1 õnnelikeks võitjateks osutusid Matis Kukk ja Liis Kukk, kes mõlemad saavad endale karbitäie maitsvaid batoone. Soovime palju õnne võitjale! Auhinna kättesaamiseks palun võtta ühendust [mail=getter@fitness.ee]getter@fitness.ee[/mail].

Rõõm teatada, et Statoili kampaaniamäng vol2 seekordseks õnnelikuks võitjaks osutus Enriko Pedaksalu, kes võitis endale ja oma sõpradele kolm karpi lemmikbatoone. Soovime palju õnne võitjale! Auhinna kättesaamiseks palun võtta ühendust [mail=getter@fitness.ee]getter@fitness.ee[/mail].

Kõiki tooteid on võimalik soetada ka Fitshopi kauplustest ning veebipoest[url=http://www.fitshop.ee] www.FitShop.ee[/url]

Autor: Toimetus