23. juuli 2015

Uus ja maitsev E-vaba ICONFIT Fitness Shake!

ICONFIT FITNESS SHAKE on uus ja maitsev toidukorra asendaja, mis on Eestis toodetud ja välja arendatud koos meie auhinnatuima fitness võistleja Kristina Nuut’iga! Tema säravaimateks saavutusteks on Arnold Classic Europe Bikini Fitness kuldmedal ning World Fitness Championship Bikini Fitness hõbemedal. ICONFIT FITNESS SHAKE arendades seadsime eesmärgiks madala kalorsusega maitsva toidukorra asendaja, mis on e-ainete vaba, kõrge proteiinisisaldusega ja madala rasvasisaldusega. Lisaks sellele on tootesse lisatud supertoiduna tuntud naturaalse psülliumiseemne pulbrit, rasvapõletamisele kaasa aitavat rohelise tee ekstrakti, kõhtu täitvad kiudained ning vajalikud vitamiinid ja mineraalid! Saadaval nelja ahvatleva maitsevalikuga mugavas mõõdulusikaga 715g purgis!

[pilt= 12129]
Kuidas kasutada:
Ühe kaloririkka tavalise toidukorra asendamiseks vaid 201kcal Fitness Shake kokteiliga sega 55g pulbrit (mõõdulusikas kaasas) shakeris või blenderis u 250ml veega ning naudi! Üks maitsev kokteil täidab kõhu tundideks ning seda vaid 201kcal juures. Matemaatika on lihtne – kokteilidega saad täis kõhu maitsvalt ja väheste kaloritega – süües igapäevaselt vähem kaloreid, kui kasutad, hakkab keha energia saamiseks põletama rasva ja kaalu langetama. Jäta oma igapäevasesse menüüsse ka üks tavaline tervislik toidukord milleks võiks olla näiteks 150g rasvata praetud kanafileed juurviljade ja salatiga. Vajadusel lisa menüüsse mõni vahepala mis on kiudainerikas, kuid madala rasva ja suhkrusisaldusega.

Lisainfo kaalulangetamiseks:
Fitness Shake on meeldivaim viis kaalulangetamiseks – sellega on ülilihtne asendada tavaline rasvarikas toidukord ühe maitsva kokteiliga ning seejuures saada kätte kõik vajalikud toitained kontrollitud madala kalorsuse juures. Parimate tulemuste saavutamiseks tegele igapäevaselt ka sportlike tegevustega ning näed kindlasti juba varsti kaalunumbri meeldivat vähenemist! Tervislikuks kaalulangetamiseks soovitame nädalas kaotada mitte üle 1kg kehakaalust.

Loe rohkem toote kohta [url=http://fitshop.fitness.ee/figuuritooted_rasvapoletajad/0/readmore/1265/]siit[/url].

Toode saadaval Fitshopi kauplustes ja [url=http://fitshop.fitness.ee/]Fitshop.ee veebipoes[/url].

Autor: ICONFIT Eesti