30. juuli 2015

Uus Olimpi tervisetoodete sari nüüd Fitshopi kauplustes

Uus Olimpi tervisetoodete sari nüüd müügil kõigis Fitshopi kauplustes, Solarise toidupoes ja peagi avatavas Viimsi Delice toidupoes.

[url=http://fitshop.fitness.ee/olimp-tervisetooted/0/readmore/1252/]Vita-min plus® for women[/url] on innovatiivne kooslus vitamiinidest ja mineraalidest, mis aitab katta mikrotoitainete vajaduse koos hüaluroonhappe, soja isoflavoonide, ženženni, dong kvali ja kortega. Kelaaditud mineraalid on toodetud juhtiva farmatseutiliste toorainete tootja ALBION Laboratories poolt.
[pilt=12148]
[url=http://fitshop.fitness.ee/olimp-tervisetooted/0/readmore/1252/]Vita-min plus® Junior IMMUNITY[/url] on vaarikamaitselise siirupina toidulisand üle kolme aastastele lastele, et toetada immunsüsteemi funktsioneerimist. Sisaldab tsitruse bioflavonoide, rutiini, beetaglükaani, tsinki, mett ja patendeeritud Pureway® C-vitamiini. Aitab tugevadada immuunsüsteemi ning on heaks lisandiks kodustele ravimeetoditele külmetuse korral.
[pilt=12155]
[url=http://fitshop.fitness.ee/vitamiinid-ja-mineraalained/0/readmore/1248/]CHELA-FERR BIO-COMPLEX®[/url] on toidulisand, mis sisaldab rauda Ferrochel® aminohappekelaadina (rauddiglütsinaat) olles hästi omastatav raua vorm koos foolhappe ning C, B6 ja B12 vitamiinidega.
[pilt=12145]
[url=http://fitshop.fitness.ee/vitamiinid-ja-mineraalained/0/readmore/1250/]CHELA-ZINC[/url] on hästi omastatavat tsinki (tsinki aminohappekelaati) sisaldav toidulisand. Toode on mõeldud suurenenud tsingivajadusega inimestele.
[pilt=12147]
[url=http://fitshop.fitness.ee/vitamiinid-ja-mineraalained/0/readmore/1258/]GARLICIN®[/url] sisaldab kõrge kontsentratsiooniga lõhnatut küüslauguekstrakti sisaldades küüslaugu kõige tähtsamat komponenti allitsiini.
[pilt=12149]
[url=http://fitshop.fitness.ee/vitamiinid-ja-mineraalained/0/readmore/1257/]GINSENG VITA-COMPLEX®[/url] on kooslus kahest erinevast ženženni liigist, musta pipra ekstraktist ning 12st erinevast vitamiinist. ženženni ekstraktis sisalduvad ginsenosiidid aitavad tõsta vitaalsust ning füüsilist ja vaimset võimekust. Lisaks aitavad vitamiinid (B2, B6, B12, C) vähendada väsumust ja kurnatust.
[pilt=12153]
[url=http://fitshop.fitness.ee/liigestele/0/readmore/1263/]GLUCOSAMINE FLEX™[/url] on toidulisand, mis sisaldab glükosamiinsulfaati ning tagab liigeste efektiivse toimimise ning C vitamiini, mis aitab omakorda kaasa kollageeni sünteesile.
[pilt=12159]
[url=http://fitshop.fitness.ee/vitamiinid-ja-mineraalained/0/readmore/1255/]HEPAPLUS™[/url] on kooslus artišoki ekstraktist (Cynara scolymus L.), mis on standardiseeritud 5% tsünariini sisalduseks aidates kaasa maksa ja seedeelundkonna tööle. Toodet on rikastatud L-ornitiiniga ning B grupi vitamiinide, niatsiini ja pantoteenhappega mis aitavad kaasa korrapärasele ainevahetusele.
[pilt=12151]
[url=http://fitshop.fitness.ee/olimp-tervisetooted/0/readmore/1259/]Hialumax Duo[/url] on innovatiivne toidulisand, mis sisaldab hüaluroonhapet – sideokoe ühte peamist komponenti. Hüaluroonhape on looduslik biopolümeer, mis on asendamatu lähtekomponent rakuvälises dermises, andes sellele tekstuuri, elastsuse ja sileda välimuse.
[pilt=12156]
[url=http://fitshop.fitness.ee/vitamiinid-ja-mineraalained/0/readmore/1256/]KOLAGEN ACTIV PLUS TABLETS[/url] on kollageenhüdrolüsaati sisaldav närimistablettidena toidulisand.Toode sisaldab kollageenhüdrolüsaati, mis on naha koostisosa ning aitab sel püsida pingul ja elastsena. Toode sisaldab ka mineraale nagu kaltsium ja magneesium, mis aitavad kaasa luude tervisele ning C vitamiini mis aitab korrapärasele kollageeni formatsioonile luudes, kõhredes ja nahas.
[pilt=12152]
[url=http://fitshop.fitness.ee/vitamiinid-ja-mineraalained/0/readmore/1251/]STRESS CONTROL™[/url] on kuuest adaptogeenist koosnev toidulisand, mis sisaldab viit köögiviljaekstrakti ning L-teaniini – looduslikku rohelise tee aminohapet. Adaptogeenide toimeained aitavad kehal tulla toime igapäevaste stressoritega. Tootes on lisaks magneesium, vitamiinid B6 ja B5, mis aitavad närvisüsteemil toime tulla vaimse ja füüsilise ülekoormuse ajal.
[pilt=12146]
[url=http://fitshop.fitness.ee/olimp-tervisetooted/0/readmore/1261/]SLIM EXPERT™[/url] on innovatiivne toidulisand, mis on mõeldud neile, kes soovivad langetada kaalu tänu antud toote koostisosade sünergilisele toimele.
[pilt=12154]

Tule külasta Fitshopi kauplusi ja tutvu uute toodetega!

[url=http://fitshop.fitness.ee/]Fitshop[/url] – Hoiab Sind parimas vormis!

Autor: Toimetus