10. august 2015

Avatud on uus MyFitness Viimsi!

Neljapäeval, 13.augustil toimub uues MyFitness Viimsis kell 14.00-18.00 [url=http://fitshop.fitness.ee/proteiinid-valgud/0/readmore/1125/]Protein Pancake Mix[/url]’i maitsvate pannkookide degusteerimine, kuhu on oodatud kõik klubi külastajad.

Lisaks maitsvatele [url=http://fitshop.fitness.ee/proteiinid-valgud/0/readmore/1125/]Protein Pancake Mix’i[/url] pannkookidele saab maitsta ka [url=http://fitshop.fitness.ee/figuuritooted_rasvapoletajad/0/readmore/1155/]Protein Smoothie Mix’i[/url], erinevate maitsetega [url=http://fitshop.fitness.ee/taastajad/0/readmore/990/]Protein Milkshake[/url]’ ja [url=http://fitshop.fitness.ee/batoonid/0/readmore/981/]High Protein Bar[/url] proteiinibatoone.

Uus MyFitness Viimsi avab oma uksed juba käesoleva nädala neljapäeval, 13.augustil. MyFitness Viimsi spordiklubi asub Viimsi Keskuse II korrusel. Sind ootavad avarad treeningsaalid, uudsed jõusaalimasinad ja spordiklubi parimad treenerid!

Lisaks jõusaalile, rühmatreeningutele, personaaltreeningutele ja spinningule on MyFitness Viimsi klubis ka mõnus lõõgastusala koos mullivannide ja saunadega. Klubis on avatud ka lastehoid.

Klubi tunniplaanis on tõhusad LesMills ja MyFitnessi enda kontseptsiooni treeningud.
[url=https://www.myfitness.ee/liitumine]
Liitu klubiga juba täna! [/url]

Klubi lahtiolekuajad:

E-R 6.30 – 23.00

L-P 9.00 – 21.00

Kohtumiseni MyFitness Viimsi klubis!

[url=https://www.myfitness.ee/]www.myfitness.ee[/url]

[url=www.Fitshop.ee]www.Fitshop.ee[/url] – Hoiab Sind parimas vormis!

Autor: Toimetus