19. august 2015

Eesti 22. Aeroobika-kuninganna 2015 on Helena Hanni – GALERII

[url=http://gallery.fitness.ee/main.php?g2_itemId=600006]Reebok Fitness Festival & Aeroobikakuninganna 2015 GALERII[/url]

Tuhande külastajaga populaarne fitnesspidu Reebok Fitness Festival päädis täna õhtul 22. Aeroobikakuninganna valimisega. Ihaldatud tiitli sai endale Helena Hanni, kes suutis läbi nelja vooru žüriile enim muljet avaldada.
Silmapaistvalt pika ajalooga võistlusel hindas žürii liikumiste sooritamise puhtust ja täpsust, koordinatsiooni ja rütmitunnet, esinemisoskust ja väljenduslikkust, aeroobset vastupidavust, treenitust ning väljanägemise esteetilisust ja atraktiivsust. Žürii esinaise Kadri Liivaku sõnul oli selleaastane võistlus üks tasavägisemaid, mis tegi võitja väljaselgitamise päris keeruliseks.
Žürii koosseisu kuulunud Tiina Park hindas osalejate taset samuti kõrgeks. “Mul on hea meel öelda, et tase tõuseb iga aastaga. Kogu üritus oli hästi korraldatud ning Aeroobikakuninganna võistlusvoore juhendasid maailmatasemel treenerid. Osalejad oskasid maitsekalt ka kostüüme valida ning pealtvaatajad said hea show osaliseks,” lisas Park.
Aeroobikakuninganna sai lisaks tiitlile auhinnaks ka moekunstnik Kati Veerme-Eek disainkleidi, Reebok spordivarustuse ning kaaneloo ajakirjas Tervis Pluss.

Fotol:
Aeroobikakuninganna 2015 Helena Hanni, 1. Printsess Karmen Mets ning 2. Printsess Karolin Möllits
Foto autor: Jana Laigo

22. aeroobikakuninganna võistlus toimub Reebok Fitness Festivali raames laupäeval, 19. septembril 2015.a Tallinnas, Spordiklubis Arigato (Rannamõisa tee 3) algusega kell 15.00.

Võistlusvoorusid juhendavad Kaspars Ozolinš ja Ralfs Upmanis Lätist, Per Markussen Norrast ning Rainer Rebane. Õhtut juhivad Lauri Pihlap & Liina Randpere!

Peaauhinnaks on Kati Veerme-Eek disainkleit Richbeth disainistuudiolt, Reebok spordivarustus ja ajakirja Tervis Pluss kaanelugu! Kõikidele finalistidele kingitused toetajatelt!

Võistlejate registreerimine [url=http://www.fitness.ee/registreeru/23]SIIT[/url].

Tutvu [attachment=350]VÕISTLUSJUHENDIGA[/attachment]!

Osalemistasu: kuni 16.sept. 10 EUR ja alates 17.sept. 15 EUR
Pealtvaatajatele sissepääs 3 EUR!

REEBOK FITNESS FESTIVAL on selle sügise suurim fitnessüritus, kus saab nautida treenimist oma lemmiktreeningutes ning tutvuda uute treeningstiilide ja treeneritega. 2015. aasta Reebok Fitness Festivali treenerite nimekiri on väga kirju – lisaks Eesti parimatele treeneritele juhendavad trenne treenerid Norrast, Rootsist, Soomest, Lätist. Festivali peakülaline on vapustava energiaga tantsuliste trennide juhendaja Per Markussen (Norra/Rumeenia). Lisaks paljudele treeningutele ootab Reebok Fitness Festivalil ka palju üllatusi – tantsushow´d, elava muusika saatel joogatund, DJ poolt valitud muusika saatel tantsutund ja palju muud.

Osavõtt festivali põhiprogrammist Piletilevi eelmüügist 12 EUR ja kohapeal 20 EUR.

Loe rohkem peagi toimuva Reebok Fitness Festivali kohta [url=http://www.fitness.ee/uudis/6582/septembris-toimub-eesti-suurim-treeninguritus-reebok-fitness-festival]siit[/url].

Kogu info festivali kohta [url=www.reebokfitness.ee]www.reebokfitness.ee[/url]

Autor: EEVL Kadri Liivak