31. august 2015

Vasta ja võida nr 273 võitja

Vasta ja võida mängu nr 273 võitja on Reena Lootus.

Küsimus: Kus on uus e-ainete vaba ICONFIT Fitness Shake välja arendatud ja toodetud?
Õige vastus: Eestis

Palju õnne võitjale!

Auhinnaks saab Reena Lootus endale [url=http://fitshop.fitness.ee/figuuritooted_rasvapoletajad/0/readmore/1265/]IconFit Fitness Shake[/url].
[url=http://fitshop.fitness.ee/figuuritooted_rasvapoletajad/0/readmore/1265/]
ICONFIT FITNESS SHAKE[/url] on uus ja maitsev toidukorra asendaja, mis on Eestis toodetud ja välja arendatud koos meie auhinnatuima fitness võistleja Kristina Nuut’iga! Fitness Shake on madala kalorsusega maitsev toidukorra asendaja, mis on e-ainete vaba, kõrge proteiinisisaldusega ja madala rasvasisaldusega. Lisaks sellele on tootesse lisatud supertoiduna tuntud naturaalse psülliumiseemne pulbrit, rasvapõletamisele kaasa aitavat rohelise tee ekstrakti, kõhtu täitvad kiudained ning vajalikud vitamiinid ja mineraalid! Saadaval nelja ahvatleva maitsevalikuga mugavas mõõdulusikaga 715g purgis!

Võitjal palume ühendust võtta [mail=getter@fitness.ee]getter@fitness.ee[/mail].

NB! Auhinna saab kätte Tallinnast, Telliskivi 51 asuvast Fitshop poest. Auhinda hoitakse kohapeal 30 päeva ning hilisemaid pretensioone ei arvestata.

Võitja loositakse välja õigesti vastanute vahel [url=http://www.random.org]www.random.org[/url]-i poolt genereeritud juhusliku numbri alusel.

Autor: Toimetus