31. august 2015

CocoVi Facebooki kampaaniamängu võitja

CocoVi Facebooki kampaaniamängu õnnelik võitja on Merlin Jänes.

Palju õnne mängu võitjale!

Võitja saab endale [url=http://fitshop.fitness.ee/otsing/0/search/cocovi/]CocoVi[/url] toodete kinkekoti.

[url=http://fitshop.fitness.ee/otsing/0/search/cocovi/]Cocovi[/url] on Soome kõige suurem ja tuntum superfoodide bränd, millel on rohkem kui 70 erinevat toodet. [url=http://fitshop.fitness.ee/otsing/0/search/cocovi/]Cocovi[/url] pakub puhast, toitainerikast, lisa- ja säilitusainetevaba toitu kõigile kes on huvitatud mitmekesisest tervislikust toitumisest ja võimalustest rikastada üha enam oma menüüd. Suurem osa [url=http://fitshop.fitness.ee/otsing/0/search/cocovi/]Cocovi[/url] tervisetoodetest omab Euroopa Liidu poolt tunnustatud mahepõllumajanduse märki, mis annab tarbijale kindluse toidu päritolu kohta.

Kõik [url=http://fitshop.fitness.ee/otsing/0/search/cocovi/]Cocovi [/url]tooted on gluteeni-, laktoosi- ja lisaainetevabad, mistõttu on nad väga sobilikud ka allergikutele, rasedatele ja imetavatele emadele.

Võitjal palume ühendust võtta [mail=getter@fitness.ee]getter@fitness.ee[/mail].

NB! Auhinna saab kätte Tallinnast, Telliskivi 51 asuvast Fitshop poest. Loosiauhindu väljastame auhinnasaaja isikut tõendava dokumendi alusel 30 päeva jooksul alates võitja väljakuulutamisest.

[url=http://fitshop.fitness.ee/]Fitshop[/url] – Kui tahad olla parim!

Autor: Toimetus