1. september 2015

Golden Club: Uus hooaeg rühmatreeningutes!

Hea Golden Club’i klient!
Me täname, et oled olnud meiega. Uus hooaeg alustab juba järgmisel nädalal ja loodame, et Golden Club on jätkuvalt ka Sinu igapäevaelu lahutamatu osa.

Meie head partnerid Tallink ja NIKE kingivad igale Golden Club’i kliendile kingituseks Tallink voucheri, sõitmiseks omal valikul kas päevakruiisile Helsingisse või kruiisile Stockholmi A-klassi kajutis (lisandub miinimumtasu) ja NIKE -30% sooduskupongi, soetamaks endale värsket treeningvarustust! Voucheri ja kupongi kättesaamiseks pöördu palun administraatori juurde. Lisaks loosime uue hooaja puhul TEIE, oma püsiklientide vahel välja Tallink Lux kruiisi Stockholmi, City Break’i Riiga ning super auhindu NIKE’lt ja teistelt partneritelt. Loosiratas läheb käima juba septembris ning iga nädal anname välja ühe auhinna.

Uus hooaeg rühmatreeningutes!
Golden Club’i 2015/2016 aasta rühmatreeningute tunniplaan saab olema igati rikkalik. Selle kujundamisel oleme eelkõige arvesse võtnud just TEIE tagasisidet.

Lisandub päris uusi rühmatreeninguid ning laiendatud saab ka nende rühmatreeningute tunniplaan, mis möödunud hooajal eriti populaarseks kujunesid.

Les Mills tundide fännid saavad esmaspäeva õhtuti nautida emotsionaalset tantsutundi BODYJAM® Mihkel Lubi juhendamisel kus põimuvad erinevad tantsustiilid (Latino, Hip-Hop, House jne.).

Alates 14.09 lisame tunniplaani 30-minutilise BODYPUMP® tehnika tunni kuhu on oodatud eelkõige BODYPUMP® treeningutega alustavad kliendid, kes soovivad omandada treeneri personaalsel juhendamisel korrektse tehnika harjutuste edukaks sooritamiseks.

Steven-Karl Kõivu poolt saab Golden Club tunniplaan igati huvitava täienduse kahe uue tunni näol. Esmaspäeva õhtuti on võimalik lisaks harjumuspärasele Spinningutunnile jätkata treeningut kombineeritud Spinning/TRX tunnis.

Neljapäeva hilisõhtul on aeg võtta kiire töönädala tempo maha ning heita pilk iseendasse läbi lõõgastava 45-minutilise meditatsiooni tunni.

Täiesti uue treeninguna pakume teisipäeval kell 17.45 algava Shredded treeningu Synrgy/TRX saalis – treeneriks ja treeningu autoriks Jorma Vangonen. Shredded on treening, kus juba tuntud Synrgy/TRX rühmatreening on kombineeritud jõutreeninguga. Jõutreeninguks kasutatakse sangpommi ja kangi koos sobiva raskusega. 30 minutit treenitakse Synrgy seadmel või TRX rihmadega ja tunni teine pool on jõutreening raskustega (sangpomm ja kang koos ketastega). Treening sobib kõigile, kes on eelnevalt külastanud nii Synrgy kui ka TRX treeninguid. Tahad endast maksimumi anda – tule Shredded tundi!

Synrgy/TRX saalis pakume õhtuti jätkuvalt populaarsust kogunud Synrgy ja TRX treeninguid nende erinevates kombinatsioonides. Täiendavalt on neljapäeva õhtuti võimalik osa võtta Synrgy/TRX rühmatreeningust meie toreda personaaltreeneri Triin Timmermanni juhendamisel. Ka varahommikused treenijad saavad võimalusi juurde – näiteks kolmapäeviti kell 8.00 teeb meie treener Erkki Murakas jõulise Synrgy treeningu, mis võiks olla igati atraktiivne just hommikustele jõusaali klientidele.

Teisipäeva lõunal on võimalik osa saada Tuuli Jõgari poolt pakutavast Kõht/Selg/Tuhar treeningust, mis keskendub enamuselt treeningu nimes sisalduvate piirkondade lihasharjutustele.

Hatha Yoga ja bodyART treeningud saavad toimuma järjestikkuliselt kolmapäeva lõunal ning reede õhtul, mõlemad paljude lemmiktreeneri Anastassia Hisamova juhendamisel.

Uuest hooajast alustab meie särav treener ja suvine reklaamnägu – Susan Keinast SaunaYoga tundidega teisipäeva õhtutel.

Endiselt jätkuvad ka suvise tunniplaani jooksutreeningud teisipäeva õhtul ning neljapäeva lõunal.

Golden Club toreda treenerite kollektiiviga on liitumas alates septembrist kaks uut treenerit – Laura Vitsut ja Tristan Mooney. Laura hakkab meil juhendama peamiselt TRX ja Synrgy treeninguid, Tristan viib läbi aga laupäevahommikusi BodyPump treeninguid. Lisaks on teisipäeva hommikuti võimalik tulla Laura poolt juhendatavasse Core&Tone 45 tundi, mis sisaldab nii jõu- kui ka pulssi tõstvaid harjutusi kombineerituna kerelihaste treeninguga, millele on suunatud ka peamine rõhk.

Uus tunniplaan on nähtaval Golden Club kodulehel alates 24.08.15!

Soovime kõikidele Golden Club klientidele positiivseid elamusi ja edukaid tulemusi läbi Golden Club uue hooaja rühmatreeningute!

Suviselt puhkuselt on tagasi ka meie mängutuba, mis on avatud E-R 9-13.30 ja E-N 17-20.30 ja R 17-20.

[url=http://www.goldenclub.ee/]www.goldenclub.ee [/url]

Autor: Golden Club