2. september 2015

VIDEO: Markko Moisar 12.09.15 Xplosioni eel!

Järgmine ning järjekorras juba seitsmes Xplosion Fight Series toimub juba 12. septembril 2015 Tallinnas Tondiraba Jäähallis. XplosionTV käis möödunud reedel külas Xplosioni Eesti võistlejate ühistreeningul. Vaata, mida rääkis XplosionTV-le Markko Moisar oma treeningutest ning vastasest.

VAATA VIDEOT [url=https://www.youtube.com/watch?v=jFBovH9__WM&feature=youtu.be]SIIT[/url]!


[url=https://www.dropbox.com/sh/ocni0lus9nf6tn5/AADn7MYFS1PGvOXVxart7WAOa?dl=0]VAATA GALERIID[/url]!

Xplosioni võistlusringis saab näha taaskord Eesti võitlusspordi raskekahuriväge Max Vorovskit, Edvin-Erik Kibust, Markko Moisarit, Alik Tseikot ja värsket Baltic Boxing Union (BBU) meistritiitli omanikku Pavel Semjonovit. Võitlusõhtu toob külaliste ette 8 erineva võitlusstiili K-1, profipoksi ning MMA matšid, rohkeid showelamusi ning meeleolukat õhkkonda pakuvad erinevad esinejad, glamuursed külalised ning vinge lavashow.

Võistlusõhtut on võimalik jälgida ka online ülekandena Xplosioni kodulehe kaudu [url=www.xplosionfightseries.com]www.xplosionfightseries.com[/url]

Piletid saadaval [url=http://www.piletilevi.ee/est/piletid/sport/poks/xplosion-fight-series-169242/]Piletilevis[/url] ja [attachment=http://fitshop.fitness.ee/FitShopide_kontaktid/]Fitshopi poodides[/attachment].

Autor: Rene Sildvee