2. september 2015

VIDEO: Max Vorovski 12.09.15 Xplosioni tiitlimatši eel!

Järgmine ning järjekorras juba seitsmes Xplosion Fight Series toimub juba 12. septembril 2015 Tallinnas Tondiraba Jäähallis. XplosionTV käis möödunud reedel külas Xplosioni Eesti võistlejate ühistreeningul. Vaata, mida rääkis XplosionTV-le Max Vorovski oma treeningutest ning eelseisvast tiitlimatšist.

VAATA VIDEOT [url=https://www.youtube.com/watch?v=ka6HoAK3jP4]SIIT[/url]!

[url=https://www.dropbox.com/sh/ocni0lus9nf6tn5/AADn7MYFS1PGvOXVxart7WAOa?dl=0]VAATA GALERIID[/url]!

Maxim Vorovski astub võistlustulle Xplosioni meistritiitli nimel ning tema vastaseks on kickboxingu superstaar Sahak Parparyan, kes on rahvuselt armeenlane ning elab ja treenib hetkel Amsterdamis. Sahak on võistlenud kickpoksijate unistusteliigas GLORY World Series ning mainimata ei saa jätta ka tema 2011. aasta superliiga IT’S SHOWTIME meistritiitlit. Max Vorovski on senimaani Xplosionil jäänud kaotuseta. Kindlasti saab näha väga tugevat ja põnevat mõõduvõttu nende kahe mehe vahel.

Xplosioni võistlusringis saab näha taaskord Eesti võitlusspordi raskekahuriväge Max Vorovskit, Edvin-Erik Kibust, Markko Moisarit, Alik Tseikot ja värsket Baltic Boxing Union (BBU) meistritiitli omanikku Pavel Semjonovit. Võitlusõhtu toob külaliste ette 8 erineva võitlusstiili K-1, profipoksi ning MMA matšid, rohkeid showelamusi ning meeleolukat õhkkonda pakuvad erinevad esinejad, glamuursed külalised ning vinge lavashow.

Võistlusõhtut on võimalik jälgida ka online ülekandena Xplosioni kodulehe kaudu [url=www.xplosionfightseries.com ]www.xplosionfightseries.com [/url]

Piletid saadaval [url=http://www.piletilevi.ee/est/piletid/sport/poks/xplosion-fight-series-169242/]Piletilevis[/url] ja [attachment=http://fitshop.fitness.ee/FitShopide_kontaktid/]Fitshopi poodides[/attachment].

Autor: Rene Sildvee