8. september 2015

Tule osale aeroobikakuninganna 2015 võistlustel

19. septembril kogunevad Arigato Spordiklubisse aasta suurimale fitnessipeole sajad spordihuvilised, et proovida uusi treeningstiile rahvusvaheliselt tunnustatud treenerite käe all. Üks festivali tipphetki on sel aastal Aeroobikakuninganna 2015 valimine, kui selgub juba 22. tiitlivõtja.

“Osalema on oodatud kõik vähemalt 15-aastased erinevate treeningstiilidega tutvust teinud aeroobikahuvilised, kes soovivad oma oskusi proovile panna,” selgitab žürii esinaine Kadri Liivak. “Žürii võtab hindamisel aluseks liikumiste sooritamise puhtust ja täpsust, koordinatsiooni ja rütmitunnet, esinemisoskust ja väljenduslikkust, aeroobset vastupidavust, treenitust ning väljanägemise esteetilisust ja atraktiivsust.” Uuele vaprale võitjale paneb kuningannakrooni pähe Aeroobikakuninganna 2014 Tatjana Kurilova.

Ihaldatud tiitlile pürgijatel on heaks eeskujuks olnud esimeseks kuningannaks kroonitud ja Eesti Miss 1997 tiitliga pärjatud Mairit Roosaar-Saluveer, kes kuulub ka võistluse žüriisse. Lisaks temale aitavad uut kuningannat välja selgitada teleajakirjanik ja tervislike eluviiside propageerija Tiina Park, ajakirja Tervis Pluss peatoimetaja Evelin Kivilo-Paas ning meie tuntumad aeroobika ja fitnessi spetsialistid. Parimad pälvivad hulgaliselt auhindu sponsoritelt ja toetajatelt, peaauhinnaks on Kati Veerme-Eek disainkleit, Reebok spordivarustus, ajakirja Tervis Pluss kaanelugu jpm.

Registreerida saab [url=http://www.fitness.ee/registreeru/23]SIIT[/url]!

Kuni 16.sept. on osalemistasu 10€, alates 17.sept. ja kohapeal registreerumisel hind 15€.

Aeroobikakuninganna valimine toimub kell 15.00
Lisainfo: [url=http://www.eevl.ee/]www.eevl.ee[/url]

Reebok Fitness Festivali Piletid (12 EUR) eelmüügis: [url=http://www.piletilevi.ee/]Piletilevi.ee[/url](kohapeal sissepääs 20 EURi)

Loe lähemalt: [url=http://www.arigato.ee/reebok-fitness/]www.reebokfitness.ee[/url]

Lisainformatsioon:
Sven Idarand
Arigato Spordiklubi
Spordijuht
Tel: 5298303
e-post: [mail=sven.idarand@arigato.ee]sven.idarand@arigato.ee[/mail]

Autor: Arigato Spordiklubi