14. september 2015

Degusteerimine Reval-Sport tutvumisnädalal 22.09

Teisipäeval, 22.09 kell 17.00-19.30 toimub Reval-Sport Spordiklubis FitShopi tootevalikus olevate toidulisandite degusteerimine, kuhu on oodatud kõik klubi külastajad.

Maitsmiseks pakutakse:
[url=http://fitshop.fitness.ee/ergutid/0/readmore/907/]Redweiler[/url] – sisaldab beeta-alaniini, kreatiini ja arginiini ning sobib tarbimiseks enne treeningut.
[url=http://fitshop.fitness.ee/fast-pro-series/0/readmore/851/]Workout Intra[/url] – professionaalne trenniaegne spordi-ja taastusjook, mis suurendab vastupidavust ja energiat, vähendab kurnatust, minimeerib lihaste lagunemist.
[url=http://fitshop.fitness.ee/figuuritooted_rasvapoletajad/0/readmore/1155/]Protein Smoothie Mix[/url] – Madala laktoosi- ja suhkrusisaldusega valgujoogipulber.
[url=http://fitshop.fitness.ee/proteiinid-valgud/0/readmore/847/]Protein Pudding[/url] – Rikkalikult kvaliteetset valku sisaldav vähese suhkrusisaldusega pudingupulber.
[url=http://fitshop.fitness.ee/batoonid/0/readmore/1206/]Fitbarid[/url] – batoon on maitsev ning pehme, sobib suurepäraselt kiireks kuid maitsvaks vahepalaks.

Spordiklubi Reval-Sport Tutvumisnädal 21.09-27.09 Sinule soodushinnaga!

Sa ei ole jõudnud või ei ole ammu külastanud spordiklubi Reval-Sport? Sellest ei ole midagi, sest nüüd on Sul võimalus soetada 1 nädalane, 2 h treeningajaga TUTVUMISPAKETT kõigest 15 euroga.

Lisaks on klubiga liitumine TASUTA!

Tutvumispakett annab hea võimaluse tutvuda 7 päeva jooksul spordiklubi erinevate treeningutega 1 treening päevas, 2 tunnise treeningajaga.

Täpsemat infot vaata [url=http://www.revalsport.ee/Uudised1/TUTVUMISNADAL]SIIT[/url]!

Autor: Reval Sport