21. september 2015

Reebok Fitness Festivali peaesineja Per Markussen “Eestlased on üliheas vormis!” VIDEO

Sel nädalavahetusel toimus Arigato spordiklubis suur fitness pidu, kuhu kogunes tuhandepealine spordiseltskond. Rahvusvahelised ja kohalikud tipptreenerid muutsid eestlased enneolematult temperamentseteks ning publik elas maksimaalselt kaasa.

Laupäeval toimunud fitnessfestivalil toimus 40 treeningtundi, mida juhendasid tipptreenerid Eestist ning välismaalt. Peakülaliseks oli sel aastal rootslasest tantsutreener Per Markussen, kel jagus nii üritusele kui publikule palju kiidusõnu. “Esiteks oli väga tore üle 12 aasta taas Eestis olla – Tallinn on väga värske hõnguga linn! Üritus oli väga hästi korraldatud – peeti kinni ajagraafikust ning kõik sujus,” jagas igal nädalavahetusel erinevas riigis esinev Markussen muljeid. “Pean mainima, et eestlased on üliheas vormis ning elavad treeningul suurepäraselt kaasa. Olen väga tänulik, et mind Tallinna kutsuti – inimeste inspireerimine annab uskumatu emotsiooni ning loodan, et järgmine aasta saan samuti osaleda!” rääkis Markussen, kes suundub edasi Poola ning Suurbritannia treeningüritustele.

[pilt=12298]

Treeningud toimusid samaaegselt neljas saalis, kui esitleti uusimaid LesMillsi kavasid, treeniti siserattal ning osaleti HotYoga kontsepttundides. Eraldi treeningud toimusid CrossFit alal, kus sooritati ka kiireima kosmonaudihüppe rekord, kus 25 harjutuse sooritamiseks kulus vastavalt 47/57 sekundit (M/N).

[pilt= 12297]

Päev kulmineerus 22. Aeroobikakuninganna valimisega. Ihaldatud tiitli sai endale Helena Hanni, 1. printsess oli Karmen Mets ning 2. printsess Karolin Möllits.

VAATA VIDEOT [url=https://vimeo.com/140505923?utm_source=email&utm_medium=clip-transcode_complete-finished-20120100&utm_campaign=7701&email_id=Y2xpcF90cmFuc2NvZGVkfGE1YTMyMDM1ZGNhNDc2ZTdhZmQ5Zjk3MzQyYmQxNzI5NjU4fDk4MjA5OTN8MTQ0MzI2MzEzN3w3NzAx]SIIT[/url]!

Autor: Reebok Fitness Festival