22. september 2015

Golden Club’il uus kodulehekülg!

Hea Golden Club’i klient! Alates tänasest jagame Sinuga meie uut kodulehte. Kodulehe aadress on endine: [url=http://www.goldenclub.ee/]www.goldenclub.ee[/url], kuid sisuliselt on muutunud palju.

Peamine muudatus on, et ühe domeeni alla on koondunud fitnessklubi Golden Club, tennise ja sulgpalliklubi Golden Club (Tere Tennisekeskus ja Audentese tennisehall) ning US Tenniseakadeemia. See omakorda tähendab, et kodulehelt leiad infot kogu keskuse kohta. Kaasaegseks on muutunud ka lehe tehniline pool ning nüüd on võimalik muretult treeningusse broneerida ka mobiilis või tahvelarvutis.

Jätkub sügisene Energy paketi pakkumine!
Heas seltskonnas on hea vaba aega veeta ning oleme tänulikud, et oled valinud meie klubi. Ka kõik Sinu sõbrad on siia oodatud. Pakume kampaaniakorras võimalust tasuta klubiga tutvuda. Selleks tuleks kodulehelt välja printida meie kampaaniaflaier. Flaieri leiad [url=http://www.goldenclub.ee/fitness/liitumine/]siit[/url]!
Lisaks pakume erinevaid soodustusi ettevõtetele, kust soovib 3 ja enam inimest meie klubiga liituda. Rohkem infot [mail=helen@goldenclub.ee]helen@goldenclub.ee[/mail].

Uue hooaja workshopid Golden Club’is!
Oktoobris ja novembris kutsume Sind osa saama meie workshoppidest, kus saab põhjalikuma tutvustuse treeningstiilidest. Kuu lõpus oled oodatud osalema tervisekontrolli ja toidutalumatuse seminaril.
Workshoppide ajad ning tutvustus on jooksvalt nähtav kodulehel.

Oktoobri workshopid on:
· 5. oktoober – “Les Mills BODYJAM® workshop” (Mihkel Lubi)
· 8. oktoober – “Liikuvus ja treening” (Liis Arula ja Mihkel Kuresoo)
· 13. oktoober – “Jõusaaliharjutused – lihtsalt ja läbimõeldult“ (Martin Luhari ja Liis Arula)
· 21. oktoober – “Strechingu alused” (Mariann Kilg)
· 29. oktoober – “Tervisekontroll ja toidutalumatus” (Egle Puppart ja Triin Timmermann)

Parkimisest!
Tuletame meelde, et Sõjakooli ja Marsi tn reguleerib parkimist MUPO. Et vältida probleeme, soovitame parkida selleks ette nähtud aladele.
Keskuse parklad asuvad:
· keskuse ees,
· keskuse taga hoovis,
· Marsi tänava alguses välisväljakute all,
· tasuline maa-alune parkla sissepääsuga hoovist.

Maa-aluse parkla eest on võimalik tasuda kas ühekordselt mobiiliga või siis kuumaksetena. Kui oled huvitatud parklakohast, siis võta palun ühendust [mail=helen@goldenclub.ee]helen@goldenclub.ee[/mail].

Ilusat, aktiivset ja treeninguterohket sügist!

Autor: Golden Club