24. september 2015

VIP-laud 6-le I Eesti lahtistel meistrivõistlustel bikiinifitnessis 2015 loositud!

Facebooki kampaaniamängu õnnelikuks võitjaks osutus Marko Rebane, kes võitis endale VIP-laua kuule inimesele I Eesti lahtistel meistrivõistlustel bikiinifitnessis 2015.

Palju õnne võitjale!

Võitjal palume ühendust võtta [mail=getter@fitness.ee]getter@fitness.ee[/mail].

Kogu maailmas laineid lööv ja aina suuremat populaarsust koguv bikiinifitnessi kategooria on sportlikku silmailu ja kirglikku kaasaelamist pakkuv võistlus. 27. septembril kell 18.00 on Tallinna Tondiraba Jäähallis võimalus oma silmaga näha kauneid, treenitud kehavormidega neide ja naisi, kes tulevad võistlema I Eesti lahtistele meistrivõistlustele bikiinifitnessis.

Bikiinifitness on ala, mille pearõhk on kehavormi treenitusel ja esteetikal. Samas ei eelda ala võistlejalt suurt lihasmassi ning näiteks tuharalihaste eksponeerimisel on sellel alal suur roll. Võistlusbikiinide sära, kaunis lavameik ja soengud ning graatsiline lavaliikumine on see, mis teevad bikiinivõistlustest erilise vaatamisväärsusega šõu, mis paelub publikut kogu maailmas. Erinevatest riikidest osalejad võistlevad eri vanuse- ja pikkuskategooriates ning kogu laval toimuv glamuurne, särav ja võistluspinget täis elamus on see, mis on võitnud publiku südameid.

Loe rohkem [url=http://www.fitness.ee/uudis/6553/i-eesti-lahtised-meistrivoistlused-bikiinifitnessis-2015-piletid-saadaval]siit[/url].

Ole kohal ja vaata bikiinifitnessi videot [url=https://www.youtube.com/watch?v=rXTljzTIW8Y&feature=youtu.be]siit[/url]!

Piletid müügil [url=http://www.piletilevi.ee]www.piletilevi.ee[/url] ja tund aega enne sündmust kohapeal.

Autor: Toimetus