27. september 2015

Tondiraba Jäähallis selgitati välja Eesti parimad bikiinifitnessi sportlased lisatud VIDEO

27. septembril toimusid Tondiraba Jäähallis esimesed Eesti lahtised meistrivõistlused bikiinifitnessis. Võisteldi kahes erinevas vanuseklassis (mastersid ehk vanemad kui 35 aastased naised, juuniorid ehk kuni 23-aastased naised) ning neljas pikkuskategoorias (-163cm, -166cm, -172cm, +172cm).

Mastersite kategoorias võidutses Signe Tilk, teise koha saavutas leedukas Inga Ulciene ning kolmanda Ada Lestsenski.

Juunioride vanuseklassis võttis kulla esmakordselt lavalaudadele astunud Karina Polonikova, teiseks tuli Kristina Kirsanova ning kolmandaks Kätlin Kärdi.

Pikkuskategoorias kuni 163cm läks kuldmedal Jekaterina Remetsile, hõbeda võttis Mariliis Mia Topp ning pronksi Kristina Aleksejeva.

Kuni -166cm pikkade naiste seas võidutses Jaanika Jelagina, tema järel Tatjana Kurilova ning kolmandaks tuli Jevgenia Aaskivi.

Äärmiselt tasavägine oli võistlus pikkusklassis kuni 172cm. Kategooria võitja Agne Kiviselg ning leedukast hõbemedalist Ramona Žiauberyte saavutasid sama punktiskoori kuid reeglite kohaselt läheb võit sportlasele, kes on kohtunikelt rohkem kõrgemaid kohti saanud. Pronksi võttis Cärolin Paasil.

Enim võistlejaid oli kõige pikemas, +172cm kategoorias, kus ühe punkti eduga võitis Jane Tammearu. Teiseks jäi Leedukas Diana Starnkejeva ning kolmandaks alles Juunioride kategoorias võistlev Kirstiin Heleen Uuemõis.

[youtube=Y1Rhzq38dIw]

Absoluutselt parim bikiini fitnessi sportlane selgub 31. oktoobril Salme Kultuurikeskuses, kus sama-aegselt toimuvad Eesti Meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis, Eesti meistrivõistlused käesurumises ning Record Breakers (lamades surumise võistlus 200kg või rohkem surujatele)
[url=http://www.fitness.ee/uudis/6629/x-innar-mardo-memoriaal–voistluste-juhendid-ajakava]Tule ja ela kaasa![/url]

Bikiinifitness on kogu maailmas laineid lööv ja aina suuremat populaarsust koguv sportlikku silmailu ja kirglikku kaasaelamist pakkuv ala, mille põhirõhk on kehavormi treenitusel ja esteetikal. Oluline on võistlusbikiinide sära, kaunis lavameik ning graatsiline lavaline liikumine. Selle kõige kombinatsioon loob bikiinifitnessist niivõrd erilise ja vaatemängulise spordiala.

Rohkem pilte ning infot võistluste kohta [url=http://forums.fitness.ee/topic/39696-i-emv-2015-bikiini-fitnessis-27-september-ole-kohal/page-5]siit[/url].

Autor: EKFL