1. oktoober 2015

King of Spades kampaania FitShopi kauplustes ja veebipoes

Alates tänasest, 01.10 on kõikides Fitshopi kauplustes ja [url=http://www.FitShop.ee ]www.FitShop.ee[/url] veebipoes käimas suur King of Spades kampaania.

Iga [url=http://fitshop.fitness.ee/testosteroon/0/readmore/1153/]King of Spades[/url] karbi ostuga saab kingituseks kaasa 2 tavapiletit X Innar Mardo Memoriaalile.

Iga [url=http://fitshop.fitness.ee/testosteroon/0/readmore/1069/]3-paki King of Spades[/url] ostuga saab kingituseks kaasa 2 VIP piletit X Innar Mardo Memoriaalile.

[url=http://fitshop.fitness.ee/testosteroon/0/readmore/1153/]King of Spades[/url] on testosteroonitõstja meestele. Toode on valmistatud väga kvaliteetsetest ja tõhusatest koostisosadest, mille mõju on kinnitatud kliiniliste uuringutega. Testosteroon on meessuguhormoon, mis vastutab valgusünteesi ja seetõttu ka lihasmassi arengu eest, mängides ühtlasi olulist rolli libiido, luutiheduse ja üldise vitaalsuse taseme hoidmisel. King of Spades on mõeldud täiskasvanud meestele, kes soovivad saavutada tervislikku testosteroonitaset, tõsta lihas- ja vähendada rasvamassi ning piirata põletikulisi protsesse oma kehas.

NB! Piletite kogus on piiratud!

Kampaania kestab kõikides FitShopi kauplustes 01.10-18.10.2015

[url=http://fitshop.fitness.ee/]Fitshop[/url] – Kui tahad olla parim!

Autor: Fitshop.ee