13. oktoober 2015

Degusteerimine 7.-8.detsembril Reval-Sport Spordiklubis

7.-8.detsembril kell 17.00-19.30 toimub Reval-Sport Spordiklubis FitShopi toidulisandite degusteerimine, kuhu on oodatud kõik huvilised.

Maitsmiseks pakutakse [url=http://fitshop.fitness.ee/aminohapped-kompleksid/0/readmore/851/]WorkOut Intra[/url] spordi- ja taastusjooki, [url=http://fitshop.fitness.ee/taastajad/0/readmore/115/]Muscle+[/url] taastusjooki ja maitsvaid [url=http://fitshop.fitness.ee/proteiinid-valgud/0/readmore/1005/]Protein Smoothie[/url] valmisjooke.
[url=http://fitshop.fitness.ee/aminohapped-kompleksid/0/readmore/851/]
WORKOUT INTRA[/url] on treeningu ajal tarbitav aminohappejoogipulber, mille valmistamisel on tähelepanu pööratud maksimaalse lihaskasvu soovijate erivajadustele. Workout Intra sisaldab toimivas koguses asendamatuid EAA- ja hargnenud ahelaga BCAA aminohappeid, samuti beeta-alaniini, L-tsitrulliin malaati ja sooli. Toode sisaldab minimaalselt süsivesikuid, sobides seega ka võistlusteks valmistuvatele fitness-sportlastele ja kulturistidele.

[rida][pisipilt=12528]WorkOut Intra[/rida]

[url=http://fitshop.fitness.ee/taastajad/0/readmore/115/]MUSCLE+[/url] on väljatöötatud taastusjook jõualade harrastajatele. Muscle+ sisaldab kvaliteetset vadaku- ja piimavalku, aminohappeid, süsivesikuid ja maailma puhtaimat UltraPure™kreatiini.

[rida][pisipilt=12527]Muscle+[/rida]

[url=http://fitshop.fitness.ee/proteiinid-valgud/0/readmore/1005/]NATURAL PROTEIN SMOOTHIE[/url] on kvaliteetne valmisjook, mis sobib nii harrastajatele kui ka sportlastele mõnusaks vahepalaks.

[rida][pisipilt=12526]Natural Protein Smoothie[/rida]

[rida][pisipilt=12542]High Protein Bar[/rida]

Ole kohal ja proovi uusi vahepalasid ja treeningu kvaliteeti tõstvaid ning taastavaid toidulisandeid!

Kohtumiseni Reval-Sport Spordiklubis!

[url=http://fitshop.fitness.ee/]www.Fitshop.ee [/url]- Hoiab Sind parimas vormis!

Autor: FitShop