15. oktoober 2015

Uus ja põnev funktsionaaltreening CrossCore Zelluloosi Spordiklubis!

Kutsume Sind alates oktoobrikuust osalema uues ja põnevas jõusaali treeningus – CrossCore!

Funktsionaalne treening CrossCore on intensiivne vastupidavust arendav treening innustava treeneri, motiveeriva seltskonna ja hea muusikaga, kus kasutatakse nii CrossCore 180 rihmasid kui tehakse harjutusi oma keha raskusega ning ka muude treeningvahenditega. CrossCore 180 treeningseade on ideaalne vahend sisemiste lihaste ja kere keskosa lihaste treenimiseks. Samuti treenib südame lihaskonda, kiirust ja hapnikutarbimiselundkonda. Algselt USA armeele välja töötatud ja War Machine’iks ristitud vahend ühendab endas funktsionaalseid harjutusi, kerepöördeid ja jõuharjutusi, võimaldades teha treeningut nii staatiliselt kui ka dünaamiliselt. Tõhus ja kiire võimalus nii vormi parandamiseks kui ka vormi hoidmiseks. Tund kestab 55 minutit õhtustel aegadel ja 45 minutit hommikustel aegadel.

Harjutuste koormust saab reguleerida vastavalt treenitusele. Tund sobib nii algajale kui kogenud treenijale, nii meestele kui naistele – kuula oma keha ja treeneri juhiseid!

Treeningutest toimuvad:

Esmaspäeviti 18:00 – 18:55 CrossCore Radha Klaar
Teisipäeviti 8:00 – 8:45 CrossCore´45 Erkki Murakas
Kolmapäeviti 18:00 – 18:55 CrossCore Radha Klaar
Neljapäeviti 11:00 – 11:45 CrossCore´45 Erkki Murakas
Reedeti 17:00 – 17:55 CrossCore Erkki Murakas

Tundi on vajalik ette broneerimine meie kodulehel [url=http://www.zelluloos.ee]www.zelluloos.ee[/url] või telefoni 681 0834.

Asume Tartu mnt 80D Tallinn

Tule omanda CrossCore tehnika ning muuda oma treeningud mitmekülgsemaks!

Vaata ka lisa [url=http://spordiklubi.zelluloos.ee/uus-funktsionaalne-treening-crosscore-alates-5-oktoobrist/#sthash.TdMa0Jkw.dpuf]SIIT[/url]!

Autor: Zelluloosi Spordiklubi