22. oktoober 2015

EKFL moodustab spordimeisterlikkuse rühma!

EKFL ootab noori ja juuniore vanuses 15 – 23 aastat kandideerima spordimeistrlikkuse rühma. Eesmärk on selge suunitlusega võistlussport.

Kandideerida võivad nii tüdrukud kui ka poisid. Rühma hakkab juhendama kulturismilegend Indrek Otsus. Rühm hakkab treenima Tallinnas (spordiklubi koht on esialgu veel lahtine, kuid täpsustame, kui rühm koos on). Rühma suurus on 12-15 inimest. Hea, kui on olemas varasem jõusaaliga tegelemise taust. Veel parem, kui olete juba osalenud võistlustel (ka eelnev võistluskogemuse puudumine ei ole takistuseks).

Kandideerijal palume saata enda kohta info hiljemalt 28.10.2015 Indrek Otsuse e-maili aadressile: [mail=indrekotsus@hotmail.com]indrekotsus@hotmail.com[/mail]. Palume järgmisi andmeid: ees -ja perekonnanimi, sünniaeg, isikukood, e-meili aadress, telefoninumber, treeningstaaž ning millise kulturismi või fitnessi alaga soovite tegelema hakata. Lisaks võimalusel pilt endast, et hinnata teie praegust sportlikku vormi (võib olla telefoniga tehtud pilt). Soovi korral võite lisada ka motivatsioonikirja, miks just teie peaksite sellesse spordimeisterlikkuse rühma kuuluma.

Autor: EKFL