22. oktoober 2015

Degusteerimine kolmapäeval, 28.10 Viimsi SPA’s

Kolmapäeval, 28.10 kell 17.00-19.30 toimub Viimsi SPA’s Fitshopi toidulisandite degusteerimine, kuhu on oodatud kõik huvilised.

Külalistele pakutakse maitsmiseks[url=http://fitshop.fitness.ee/proteiinid-valgud/0/readmore/1005/] Natural Protein Smoothie[/url]’sid, [url=http://fitshop.fitness.ee/batoonid/0/readmore/981/]High Protein batoone[/url], [url=http://fitshop.fitness.ee/batoonid/0/readmore/1206/]Fitbar proteiinibatoone[/url] kui ka [url=http://fitshop.fitness.ee/figuuritooted_rasvapoletajad/0/readmore/1155/]Smoothie Mix[/url]’i valgupulbrist valmistatud valgujooke.
[url=http://fitshop.fitness.ee/proteiinid-valgud/0/readmore/1005/]
Natural Protein Smoothie[/url] on Fasti kvaliteetne valmisjook, mis sobib nii harrastajatele kui ka sportlastele mõnusaks vahepalaks.

[url=http://fitshop.fitness.ee/batoonid/0/readmore/981/]High Protein Bar[/url] on mõeldud kasutamiseks kõigile, kes peavad lugu tervislikust toitumisest ning soovivad kiiret ja maitsvat vahepala. Batoon aitab varustada organismi lihaskasvuks vajalike aminohapete ja energiaga terve päeva vältel, et tagada pidev anaboolne seisund.

[url=http://fitshop.fitness.ee/batoonid/0/readmore/1206/]FitBar[/url] on vitamiinidega valgubatoon, mis sobib tarbimiseks nii enne kui ka pärast treeningut või lihtsalt kerge vahepalana. Batoon on maitsev ning pehme, sobib suurepäraselt kiireks kuid maitsvaks vahepalaks.
[url=http://fitshop.fitness.ee/figuuritooted_rasvapoletajad/0/readmore/1155/]
Protein Smoothie Mix[/url] on madala laktoosi- ja suhkrusisaldusega valgujoogipulber. Piimaga segatuna valmib smuuti sarnane valgujook. Protein Smoothie Mix sisaldab ehtsaid pulbristatud puuvilju ja marju andes joogile meeldiva värske maitse.

[url=http://fitshop.fitness.ee/]FitShop[/url] – Hoiab Sind parimas vormis!

Autor: Fitshop.ee