27. jaanuar 2016

Synlab kutsub tasuta koolitusele “Sportlase verenäitajad”

Meditsiinilabor Synlab kutsub kõiki treenereid 8.märtsil toimuvale tasuta koolitusele “Sportlase verenäitajad”!

Meditsiinilabor Synlab kutsub treenereid koolitusele, et tõsta treenerite teadlikkust vereproovide tulemuste tõlgendamisel ning sportlase tervisele treeningu ja toitumise mõju hindamisel.

Koolitus on treeneritele tasuta!

Ajakava:

12.15 – registreerimine

12.30 – huvilistele laborieksursioon – vere teekond proovist tulemuseni (kes ei soovi eksursiooni, võib tulla vahetult enne loengut)

13.00 – loeng „Olulised verenäitajad sportivale inimesele. Lihaste ülekoormusele ja kahjustusele ning väsimuse põhjustele viitavad analüüsid. Praktilised näited“

14.30 – kohvipaus

15.00 – loeng „Vitamiinide ja mineraalainete mõju organismile ja sportimisele“

16.30 – praktilised näited treenerilt, kuidas treeningut ja toitumist muuta verenäitajate abil

17.00 – lõpp

Lektorid: laboriarst dr Anneli Raave-Sepp ja treener/toitumisspetsialist Margus Silbaum

Koht: Synlab Tallinna labor, Väike-Paala 1, II korrus
Registreerimine: REGISTREERI [url=https://docs.google.com/forms/d/1vXzTx8SJH_T6Til3T3o3PreI0zSm0KDq7X_6eYCDEPw/viewform]SIIT[/url] kuni 26.02.2016. Registreerimine kinnitub kinnituskirja saamisel.

Doktor Anneli Raave-Sepp töötab Synlab laboris laboriarstina aastast 2004. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli pediaatrina ning hiljem läbinud laborimeditsiini residentuuri. Ta on Eesti Laborimeditsiini Ühingu (ELMÜ) liige. Igapäevaselt koordineerib dr Raave-Sepp labori Lõuna-Eesti regiooni tööd, nõustades laborimeditsiini valdkonnas pere- ja eriarste ning patsiente. Lisaks on ta õppejõud Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis. Dr Raave-Sepp on tunnustatud laborimeditsiinialase koolitajana arstide ja meditsiiniõdede seas. Viimastel aastatel on dr Raave-Sepp pidanud loenguid harrastussportlastele, nõustanud Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni ja mitmeid tippsportlasi laborianalüüside osas.

Margus Silbaum on 20 EM ja MM medali omanik jõutõstmises. Lisaks töötab ta Sparta spordiklubis toitumisspetsialisti ja treenerina, enamik tema tööajast kulub tipp- ja harrastussportlastele taastumise analüüsi tehes ning nende toitumist suunates.

Kellel on tehtud Synlab laboris Tervisesportlase pakett, võib oma tulemused kaasa võtta, koolitusel enda näitajate järgi praktilisi seoseid saada ning soovi korral küsida kohe peale koolitust arstilt nõu.

Autor: Synlab