28. jaanuar 2016

Protein Pudding, Smoothie Mix, Pancake Mix nüüdsest käepärases ühekordses pakendis

Nüüdsest on FitShopi poodides müügil Protein Pudding, Protein Smoothie Mix ja Protein Pancake Mix uue kujundusega käepärastes ühekordsetes pakendites.

[url=http://fitshop.fitness.ee/uued/0/readmore/1433/]PROTEIN PUDDING 30g [/url] on kõrge valgu- ja kiudainesisaldusega ülimaitsev pudingupulber. Protein Pudding sobib nautimiseks vahepalaks kui ka treeningjärgseks maitseelamuseks valgujoogina.

[pilt=12674]

[url=http://fitshop.fitness.ee/uued/0/readmore/1431/]PROTEIN SMOOTHIE MIX 30g[/url] on madala laktoosi- ja suhkrusisaldusega valgujoogipulber. Protein Smoothie Mix sisaldab ehtsaid pulbristatud puuvilju ja marju andes joogile meeldiva värske maitse.

[pilt=12673]

[url=http://fitshop.fitness.ee/proteiinid-valgud/0/readmore/1432/]PROTEIN PANCAKE MIX 50g[/url] on madala laktoosi- ja suhkrusisaldusega pannkoogisegu, millest on võimalik valmistada lihtsalt ja kiiresti maitsvaid valgurikkaid pannkooke. Protein Pancake Mix koosneb vaid looduslikest ja toitainerikastest koostisosadest nagu jahvatatud kaerahelbed ja mandlid. Valgupannkoogid on toitvad ja maitsvad ning sobivad ideaalselt hommikusöögiks või vahepalaks.

[pilt=12675]

Tooted müügil FitShop Spartas, FitShop Telliskivis, FitShop Revalis ja [url=http://www.fitshop.ee]FitShop.ee[/url] veebipoes.

[url=http://fitshop.fitness.ee/uued/0/readmore/1433/]Protein Puddingute[/url] valik saadaval ka suuremates Sportlandi spordipoodides.

[url=http://www.fitshop.ee]FitShop[/url] – Hoiab Sind parimas vormis!

Autor: Fitshop.ee