9. veebruar 2016

Heategevuslikud sulgpallitreeningud!

Pühapäeval, 14. veebruaril toimuvad Zelluloosi Spordiklubis heategevuslikud sulgpallitreeningud.

Teeme sõbrapäeval head ja aitame kompenseerida noore ja andeka sulgpalluri Arina Krõlova reisikulud, et ta saaks osaleda Kaasanis toimuvatel noorte Euroopa Meistrivõistlustel sulgpallis.

Heategevuslikud sulgpallitreeningud toimuvad kell 11:00 – 14:00, millest on oodatud osa võtma kõik soovijad, kes tahavad teha nii head kui saada ise teadlikumaks mängijaks.

Väiksema kogemusega mängijatel ja nendel, kes pole üldse mänginud, kuid sooviksid sulgpallimängu võlu tundma saada, palume registreeruda 11:00-12:30 treeninguteks ja need, kes rohkem mänginud 12:30-14:00 treeninguteks. Treeninguid viivad läbi sulgpalli maastiku mainekad treenerid k.a Aigar Tõnus.

Registreerumine toimub sulgpallitreener Aigar Tõnuse e-posti aadressil aigartonus@hotmail.com ja 1,5h treeningu maksumus on 25 eurot, mis tuleks kanda MTÜ SK DRIVE arvelduskontole EE742200221042181012. Samuti võib Arina sportlikku karjääri toetada ka niisama pisikese summaga, kes soovivad suure potensiaaliga tulevikulootusele kaasa aidata.

Jaga [url=https://www.facebook.com/zelluloosispordiklubi/]ürituse postitust[/url] ka oma Facebooki kontol ja võida TASUTA sulgpallimängu võimalus koos varustusega 1h-ks.

Loosimine toimub 14. veebruaril!

Sõbralikku sõbrakuud!

Autor: Zelluloosi Spordiklubi