12. veebruar 2016

BrainSpinni treeningloengute sari jätkub – teemaks “Mina ja suhted”

15. veebruaril kell 20 jätkub Sparta BrainSpinni treeningloengute sari suhteterapeudi Sille Jõgeva viieosalise koolitusega “Mina ja suhted.”

Treeningloengud toimuvad Sparta spinnisaalis. Võimalus on lüüa kaks kärbest ühe hoobiga – teha trenni ja kuulata harivat loengut. Treeningloengud on meie liikmetele tasuta, üksikpilet maksab – nagu ikka õhtustesse tundidesse – 8 eurot.

Treeningloengute teemad:

15.veebruar kell 20.00 spinnisaalis Kuidas mõjutab paarisuhte meie igapäevast elu. Miks me armume ja miks valime just sellise partneri?

22.veebruar kell 20.00 spinnisaalis Miks me tülitseme? Kas suhtega peaks tööd tegema?

29.veebruar kell 20.00 spinnisaalis Millised pagasid oleme võtnud kaasa lapsepõlvest ja kuidas see mõjutab meid tänastes suhetes?

7.märts kell 20.00 spinnisalis Kuidas muuta konfliktid suhet tugevdavateks kogemusteks? Mida suhe vajab minult?

14.märts kell 20.00 spinnisaalis Kuidas luua suhe, mis aastatega muutub aina paremaks, lähedasemaks ja rahuldust pakkuvamaks?

Sille, BrainSpinni treeningloengute pealkiri “Mina ja suhted” on põnevust tekitav. Mis Sinu BrainSpinni tunnis juhtuma hakkab?

“Kaks kõige olulisemat asja minu elus on esiteks head suhted ja teiseks hea tervis. Selles tunnis on sul võimalik rattaga sõita ja samal ajal kuulata, kuidas mõjutavad suhted meie igapäevast elu, miks muutuvad suhted teinekord keeruliseks ja mida teha, et suhted püsiksid rahuldustpakkuvad.”

Keda oma tundi ootad?

“Ootan tundi kõiki, kes soovivad rohkem teada saada, mis toimub suhetes. Miks valime just sellised partnerid, miks algul on kõik ilus ja lootustandev ning mõne aja pärast asendub see ebamugavate pingetega, kuidas luua suhteid, mis lähevad aastatega aina paremaks? “

Miks on Sinu poolt puudutatavad teemad praegu aktuaalsed?

“Me kõik oleme suhtes, tahame või mitte. Suhted (eriti lähisuhted) mõjutavad meie füüsilist ja vaimset tervist, organismi immuunsüsteemi, efektiivsust ja motivatsiooni töö juures, rahulolu iseendaga, samuti saavad meie suhete kvaliteedist osa meie lapsed. Kui vanemate vahel on pinged, siis kannatavad ka lapsed. Mida rohkem on meie seas inimesi, kes on teadlikud ja oskavad luua kvaliteetseid suhteid, seda tervem on kogu meie ühiskond.”

Broneeri aeg Sille Jõgeva treeningloengusse [url=http://sparta.ee/broneerimine/ruhmatreeningud/treeningud/w07-2016/]SIIT[/url]!

Autor: Spordiklubi Sparta