15. veebruar 2016

Moisar naases poksiringi võidukana!

Möödunud laupäeval toimusid Tondiraba Jäähallis Eesti Lahtised Võitlusspordi Mängud, mille õhtuse profimatšide programmi raames astus teiste seas poksiringi ka Mirkko Moisar, kes saavutas ülekaaluka võidu oma vastase Arvydas Trizno üle.

Matš Moisari ning Trizno vahel toimus kehakaalus kuni 69,9 kg ning selle kestuseks 4×3 min. Võidu saavutas Moisar kohtunike ühehäälse otsusega 4-0.

Leedukas Arvydas Trizno on mitmekordne Leedu profipoksi meister ning ühtlasi ka Baltic Boxing Union 2013. aasta meister. Tema kontol on nüüdseks ühtekokku 72 profimatši, millest 22 võitu ja 50 kaotust.

Moisar, kes väikese vigastuse tõttu ning valmistumisega profipoksija karjääriks möödunud aastal väikese puhkepausi võttis, on nüüdseks maha pidanud 4 profipoksi matši, millest võitnud 3. Mitmed asjatundjad ning mees ise on tunnistanud, et tema poksitehnika ning stiil on selle aja jooksul teinud tõsise arenguhüppe ning see oli kindlasti suureks eeliseks sellise kogenud poksija võitmisel nagu Trizno.

Moisarit saab näha juba uuesti poksiringis 9. aprillil Saku Suurhallis toimuval Eesti suurimal võitlusspordigalal Xplosion Fight Series. Seal saab tema vastaseks olema Poolast pärit sportlane.

Autor: Xplosion