7. märts 2016

Xplosionil on oodata verist peamatši!

9. aprillil Saku Suurhallis aset leidev võitlusspordi sari Xplosion Fight Series toob ühe peamatšina publiku ette välismaistest külalistest kokkupandud võitluspaari – Deo Phetsangkhat vs Bartosz Batra.

Deo Phetsangkhat on taipoksi sünnimaa Taimaa esindaja ning teda võib pidada Euroopa üheks tugevaimaks taipoksijaks. Sellest annab tunnistust tema karjääri üks tipphetki – võit Rootsi K-1 ja Glory superstaari Sanny Daehlbecki üle. Oma karjääri alustas Deo juba 10-aastaselt, olles praegu 34-aastane on ta tegelenud taipoksiga juba tugevalt üle 20 aasta. Mees on pidanud maha ühtlasi ka uskumatud 224 matši, millest võitnud 194!

Hiljuti külastas Deod tema treeningutel Soomes ka Xplosioni promootor Mirkko Moisar, kes kommenteerib meest järgnevalt:”Deo on kasvult väike, aga üks füüsiliselt tugevamaid võistlejaid, keda ma kohanud olen. Vorm on tal kindlasti täna tipptasemel. Tegime koos trenni ja võin julgelt väita, et see mees väärib selle õhtu üht peamatši!”

Deo Phetsangkhati ja Bartosz Batra matš saab toimuma kehakaalus kuni 65 kg ja Full Muay Thai reeglite järgi, mis tähendab 5×3 minutilist roundi ning lubatud on löögid ruiskate, küünarnukkide, jalgade ja põlvedega. Matši teeb kindlasti vaatemänguliseks ka see, et ta toimub täielikult traditsiooniliste taipoksi reeglite ja kommete järgi, kus näiteks matši eel esitavad võistlejad traditsionaalse Wai Khru palverituaali.

[pilt=12773]
Xplosioni piletid on saadaval Piletilevist ning live ülekanne Playplusis.

Autor: Xplosion