15. märts 2016

VIDEO: Xplosionil Poola TOP3 kuuluv taipoksija!

9. aprillil Saku Suurhallis aset leidev võitlusspordi sari Xplosion Fight Series toob ühe peamatšina publiku ette välismaistest külalistest kokkupandud võitluspaari – Deo Phetsangkhat vs Bartosz Batra.

Bartosz Batra on Poola TOP 3 kuuluv taipoksija, kelle kontol 53 matši, millest võitnud 38. Viimati võitis Batra Poolas toimunud võistlustel Sebastian Janiaki ning võitles sellega endale välja IPCC National Muay Thai meistritiitli kehakaalus 63,5 kg.

Batra viimast matši saab näha [url=https://www.youtube.com/watch?v=QrB2Bs4WReQ]SIIT[/url]!

“Batra on elanud ja treeninud viimased 6 aastat Tais, mis tähendab, et ta tunneb Taimaa taipoksijaid, nende tehnikaid ning taktikaid läbi ja lõhki. See annab talle suure eelise vastu astuda Deo Phetsanghkatile,” kommenteeris matši võistluste promootor Moisar. “Kuna Eestis ei leidu sedavõrd kõrgel tasemel võistlejaid ning Xplosion on rahvusvaheline võitlusspordisari, siis saigi matchmaking’ut tehes otsustatud tuua Eesti publiku ette tõeline taipoksi rahvusvaheline tipptase. Nii panimegi kokku matši taipoksi sünnimaa Tai ja Euroopa tugevaima võitlusspordi tasemega Poola vahel.”

Deo Phetsangkhati ja Bartosz Batra matš saab toimuma kehakaalus kuni 65 kg ja Full Muay Thai reeglite järgi, mis tähendab 5×3 minutilist roundi ning lubatud on löögid ruiskate, küünarnukkide, jalgade ja põlvedega. Matši teeb kindlasti vaatemänguliseks ka see, et ta toimub täieliult traditsiooniliste taipoksi reeglite ja kommete järgi, kus näiteks matši eel esitavad võistlejad traditsionaalse Wai Khru palverituaali.

Xplosioni piletid on saadaval Piletilevist ning live ülekanne [url=http://www.playplus.ee]www.playplus.ee[/url] keskkonnas.

Autor: Xplosion