13. aprill 2016

Fitness5 esimese eelvooru tulemused

Fitness5 on spordiala, milles suudaks edukalt võistelda iga korralik jõusaalis käija. Võistlus koosneb 5-st jõusaali baasharjutusest: rinnalt surumine, küünarvarte kõverdused, kangiga kükid, lõuatõmbed ja viimaseks alaks on triipsepsi surumised rööbaspuudel.

Selle aasta F5 avalöök Eestis sai tehtud 09.04 Sparta Spordiklubis, kuhu tuli kokku tublisid sportlaseid nii Tallinnast kui ka Tartust. Võistlus kujunes välja järjekordselt väga põnevaks, sest kuni viimase alani ei olnud võitjad teada.

Kohad jagunesid järgmiselt:

Naised -60 kg võitja Monika Aus.

Meesjuunioride võitja Holger Ader.

Mehed -80 kg võitja Siim Jürgenstein, II koht Margo Kuiv, III koht Sten Urbanik.

[pilt=12876]

Mehed +80 kg võitja Alex Uuetalu, II koht Oleg Žumadilov, III koht Allan Nikopensius, IV koht Argo Erit ja V koht Raido Margus.

[pilt=12877]

Soovitame kõigil, kes siiamaani kaaluvad, kas tulla ja oma võimeid proovile panna või mitte – tulge kohale ja tehke seda koos enda sõpradega.

Fitness5 on tulevikuspordiala, mille eesmärk on tugevdada jõusaalispordi kultuuri ja lisada motivatsiooni ning eesmärgistatust treeningutele.

Järgmine võistlus toimub juba sellel nädalavahetusel, 16.04 Pärnus Kimberi Klubis. 23.04 on võimalik oma võimeid proovile panna Tartus.

8.mail toimuvad Eesti karikavõistlused F5-s Tallinnas Tondiraba Jäähallis, kuhu tuleb kokku Eesti paremik.

[pilt=12875]
Tule julgelt ning pane ennast proovile!

Autor: EKFL