15. aprill 2016

Eestit esindab 16. aprillil Sweden Grand Prix võistlusel 14 kulturismi- ja fitnessisportlast

Laupäeval, 16. aprillil toimub Rootsis, Malmös, mainekas kulturismi- ja fitnessivõistlus Sweden Grand Prix. Eestit esindab 14 sportlast.

Kulturismis
astuvad üles Ott Kiivikas (Reval Sport) ning tema õpilane Raigo Kuusnõmm (Sparta Spordiklubi). Mõlemad mehed osalesid ka eelmisel aastal, kus Ott saavutas oma kategoorias esikoha ning Raigo võitis hõbeda. Mehed astuvad üles erinevates võistluskategooriates: Kuusnõmm kuni 80kg kaaluvate meeste seas ning Kiivikas klassis -90kg. Kui Kiivikas on sellel hooajal jõudnud osa võtta juba kahest võistlusel, toonud ära hõbeda, kulla ja absoluudivõidu, siis Kuusnõmme jaoks on tegemist hooaja avavõistlusega.

Klassikalises kulturismis
astuvad üles selle aasta võistlushooaega alustav Peep Reinart (Sparta Spordiklubi) ning 3 nädalat tagasi Saksamaal toimunud võistlustel väga hea vormi näidanud Siim Savisaar (TÜ ASK).

Bikiinifitnessis
võistlevad Andra Vagur (Spordikeskus Teras), kes saavutas hiljuti rahvusvahelisel debüütvõistlusel esikoha. Võistlustulle astub ka Ene Tomingas (My Fitness), kes tõi möödunud sügisel toimunud MM-lt suurepärase kuuenda koha. Lisaks osalevad veel Eesti Meister ning mitmetelt rahvusvahelistelt võistlustelt medaleid toonud Agne Kiviselg (Spa ja Sport spordiklubi) endine Nexuse lauljatar ning eelmisel nädalal esimest korda bikiinifitnessis üles astunud Helen Randmets (My Fitness) ning kunagine kergejõustiklane Kirke Kirt (TÜ ASK).

Bodyfitnessis astuvad üles Tatiyana Pudovkina (HC GYM) ja Gea Taalvelt (Spa ja Sport spordiklubi), kelle jaoks on samuti tegemist hooaja avavõistlusega. Mõlemad sportlased on varasemalt toonud medaleid ja finaalikohti rahvusvahelistelt võistlustelt.

Rannafitnessis võistlevad eelmisel aastal Eesti meistrivõistlustel väga edukalt mitmeid kuldmedaleid noppinud ning juuniorite ja meeste arvestuse absoluutseks võitjaks kroonitud Kert Kaljula (Sparta Spordiklubi), 2015. aasta Eesti meistrivõistluste Men’s Physique +178cm kategooria auväärse teise koha võitja Kuido Jõgisalu (Spa ja Sport spordiklubi) ning 2015. aastal Eesti karikavõistlustel Men’s Physique +178cm kategoorias teise koha saavutanud Hans Hiiuväin (Fittest klubi).

Kiireim info foorumist [url=http://forums.fitness.ee/topic/40066-sweden-grand-prix-2016/#comment-423001]SIIT[/url]!
Võistluste otseülekanne [url=https://play.staylive.se/skkf/live/888/]SIIT[/url]!

Autor: EKFL