21. juuli 2016

Uued Olimpi tooted nüüd FitShopi poodides

FitShopi poodidesse on jõudnud palju uusi ja põnevaid Olimpi tooteid.

[url=http://fitshop.fitness.ee/batoonid/0/readmore/1607/]BOOM-Bar valgubatoonid[/url] on
tasakaalus süsivesiku-valgu suhtega spordibatoonid, mis on suurepärase maitse ja tekstuuriga.
[pilt=13028]
[url=http://fitshop.fitness.ee/olimp-tervisetooted/0/readmore/1608/]Peanut Butter maapähklivõi[/url] on kõrgkvaliteetne maapähklivõi, mis sisaldab 100% kooritud maapähkleid. Maapähklivõi ei sisalda palmiõli, ei ole lisatud soola ega suhkurt, puuduvad lisaained.
[pilt=13032]
[url=http://fitshop.fitness.ee/massilisajad/0/readmore/1586/]MaxMass 3XL[/url] on võimas massilisaja neile, kellel on suuri raskusi kaalu tõstmisega. See on perfektselt kombineeritud süsivesikute ja valkude segu, mis garanteerib massitõusu ka kõige kiirema ainevahetusega treenijale.
[pilt=13031]
[url=http://fitshop.fitness.ee/proteiinid-valgud/0/readmore/1590/]Pure Whey Isolate 95[/url]
on kõrge bioväärtusega valguallikas, millel on väga hea aminohapete profiil. Vadakuvalgu isolaadil on väga kiire imendumiskiirus võrreldes tavalise vadakuvalgu kontsentraadiga. See tähendab seda, et valk lagundatakse maos aminohapeteks väga kiiresti vallandades vereringesse korraga suurel hulgal aminohappeid, mis siis koheselt treeningust kurnatud lihaseid taastama hakkavad.
[pilt=13029]
[url=http://fitshop.fitness.ee/uued/0/readmore/1594/]Creatine Powder[/url]
farmatseutilise kvaliteediga mikroniseeritud kreatiinmonohüdraadipulber, mis võimendab energia transporti lihastesse, andes lihastele suurema võimekuse.
[pilt=13030]
[url=http://www.fitshop.ee]FitShop hoiab Sind parimas vormis![/url]

Autor: Fitshop.ee