7. august 2016

Ott Kiivikas ja Kristina Nuut tegid hooaja avavõistlusel väga hea tulemuse

Augustikuu esimesel nädalavahetusel toimus Irkutskis, Venemaal kõrgetasemeline turniir Baikal Grand Prix. Tegemist on maineka võistlusega, kuhu pääsevad sportlased kutsetega, mille nad on lunastanud silmapaistvate tulemuste eest viimastel hooaegadel. Eestlastest olid oodatud Kirstina Nuut ja Ott Kiivikas.

Laupäeval viidi läbi poofinaalid, kus selgitati iga kategooria parimad, kes pääsesid finaalidesse. Nii Nuut kui ka Kiivikas said piisava arvu punkte, et võistelda ka järgmisel päeval. Pühapäevases finaalis selgitati välja lõppkohad- Ott Kiivikas 6. koht ning Kristina Nuut 9. koht.

Tulemuse väärtust tõstab asjaolu, et kui tiitlivõistlustel toimub mõõduvõtt kindlates pikkus- ja kaalukategoorias, siis Baikal Grand Prix viidi läbi absoluutkategooriates. Näiteks oli Kiivikase kategooria raskeim mees 122kg, tema ise aga 88kg. Sisuliselt on nii Kristina kui ka Oti kategoorias maailma kulturismi ja bikiinifitnessi ühed parimatest.

Rohkem pilte ja infot võistluste kohta[url=http://forums.fitness.ee/topic/34001-ott-kiivikas-fast-team-baikal-grand-prix-2016-ole-toimuvaga-kursis/?do=findComment&comment=424674] Oti blogist[/url]

Autor: EKFL