11. august 2016

Soome tuntud superfoodi bränd CocoVi üllatab uute põnevate toodetega

CocoVi tootevalikusse on lisandunud palju uusi ja huvitavaid tooteid.

CocoVi on Soome kõige suurem ja tuntum superfoodide bränd, millel on rohkem kui 70 erinevat toodet. CocoVi pakub puhast, toitainerikast, lisa- ja säilitusainetevaba toitu kõigile, kes on huvitatud mitmekesisest tervislikust toitumisest ja võimalustest rikastada üha enam oma menüüd.

[url=http://fitshop.fitness.ee/uued/0/readmore/1627/]Super Mix tervislik müsli [/url] on kergesti kasutatav müslilaadne tervislik segu ainult kvaliteetsetest toorainetest. Juurde ei ole lisatud suhkruid ega lisaaineid. Toode asendab suurepäraselt müslit ning sobib hästi segamiseks putrudele, smuutidesse ja valgukokteilidesse.
[pilt=13056]
[url=http://fitshop.fitness.ee/tervisetooted/0/readmore/1630/]Rohe-Mix[/url] on rohelistest köögiviljadest toitainerikas segu. Segu koosneb väga tugevast toitainete kontsentratsioonist ainult rohelistest köögiviljadest nagu nisuoras, spirulina, klorella ja ahvileivapuu. Paremaks maitseks on lisatud ka banaanijahu.
[pilt=13061]
[url=http://fitshop.fitness.ee/uued/0/readmore/1637/]Pakuritee[/url] on chaga seene tee, mis tugevdab immuunsust ja parandab tervist. Chaga seen on tuntud kui supertoit, millel on väga palju kasulikke omadusi. Aasia kultuurides on Chaga seen olnud kasutuses kui eluenergia “chi” tõstmises, mis hoiab noorena ja elujõulisena.
[pilt=13058]
[url=http://fitshop.fitness.ee/uued/0/readmore/1632/]Spirulina[/url] sisaldab ligi 70% aminohappeid ning ka palju vitamiine ja mineraalaineid, eriti B-grupi vitamiine, beeta-karoteeni, fosforit, magneesiumi, rauda, kaaliumi, tsinki ja mangaani.
[pilt=13055]
[url=http://fitshop.fitness.ee/uued/0/readmore/1635/]Nisuoras[/url] on gluteenivaba roheline taim, millel on palju tervisele kasulikke omadusi. Nisuoras sisaldab suures koguses klorofülli, mis on terivsele kasulik. Tänu kõrgele klorofülli sisaldusele, on nisuorases palju hapnikku, mis on rakkudele hea. Nisuoras sisaldab ka palju valku, vitamiine ja mineraalaineid. On tugev detoksifikaat, aidates väljutada organismist jääkaineid.
[pilt=13057]
[url=http://fitshop.fitness.ee/uued/0/readmore/1636/]Odraoras[/url] on gluteenivaba ning sisaldab palju vitamiine ja mineraalaineid: vitamiin A, beeta-karoteen, foolhape, vitamiin B1, vitamiin B2, vitamiin B5, vitamiin B6, vitamiin C, kaalium, kaltsium, magneesium, raud, vask, fosfor, mangaan ja tsink. Sisaldab ka muuhulgas palju vajalikke ensüüme ja ühendeid, mis töötavad sünergeetiliselt sisalduvate vitamiinide ja mineraalainetega.
[pilt=13054]
[url=http://fitshop.fitness.ee/uued/0/readmore/1631/]Klorella[/url] sisaldab palju aminohappeid, vitamiine ja mineraalaineid. Klorella on saanud oma nime sellest, et sisaldab suure koguse klorofülli. Klorellat on Aasia kultuurides kasutatud immuunsuse tugevdamiseks, energia tõstmiseks kui ka seedimist toetamiseks. Klorella on ka kui detoksifikaat, aidates väljutada kehast jääkaineid.
[pilt=13053]
[url=http://fitshop.fitness.ee/uued/2/readmore/1646/Ghee-/-ghii/]Ghee[/url] on puhastatud või, mis pärineb Indiast ning mida on kasutatud paljudes Aasia ja Araabia kultuurides. Ghee-d ehk eestikeeles ghii-d saadakse tavalise või kuumutamisel madalal temperatuuril, mille protsessi käigus eraldatakse võist kõik valgud ja suhkrud (laktoos) ning järele jääb ainult puhas rasvaine. Maitselt on ghii pehme ja sametise maitsega ning on olnud kasutuses erinevates Aasia köökides, kuid ka Ajurveedas.
[pilt=13068]
[url=http://www.fitshop.ee]FitShop hoiab Sind parimas vormis! [/url]

Autor: FitShop