17. august 2016

EPTLi koolitus 9.09 Sparta Spordiklubis

Eesti Personaaltreenerite Liit (EPTL) kutsub osalema 9. septembril kell 13.30-16.30 toimuvale “Söömishäire sügavused” koolitusele Sparta Spordiklubisse.

Koolitus annab kokku 4 akadeemilist koolitustundi.

Loengus käsitletavad teemad on:

Elus kogetud sündmused jätavad psüühikasse jäljed. Tunded, mõtted ja keha moodustavad terviku. Millest tahab teada anda söömishäirega inimese keha?

Söömishäire juhatab haavade juurde hinges. Ta leevendab sageli tühjust, kurbust, valu, ängi, pettumust, ärevust, vastikust jne. Ta võimaldab kõike, mis ebamugav, kontrolli all hoida. Ta aitab näiliselt olla oma elu ja tunnete juhtija.

Söömishäire suunab tervenema. Annab edasi sõnumi inimesele endale. Kuidas seda kuulda, mõista ja vastu võtta?

Koolitust viib läbi Holistika Instituudi õppejõud ja terapeut Kristiina Garancis.

Kristiina lõpetas 1995. aastal Tartu ülikooli filosoofiateaduskonna Eesti ja Soome-Ugri filoloogia ja teatriteaduse alal. Kristiina lõpetas Holistika Instituudi aastal 2006 holistilise terapeudina. Tema haridustee sisaldab erialast enesetäiendust teatri ja tantsu alal Inglismaal, Rootsis, Ungaris, Norras. Lisaks kunstikorraldaja magistriõpet.

Ta on õppinud suhtlemis- ja kommunikatsioonipsühholoogiat ning juhtimispsühholoogiat. Omandanud Theta Healingu ja protsessitöö praktiseerimisoskused. Läbinud aastal 2012 süsteemse pereteraapia algkoolituse ning aastatel 2013-14 Imago paariterapeudi õppe.

Osalustasu kuni 28.08 mitte EPTL-i liikmele 55 eurot ja EPTL-i liikmele 35 eurot ja osalustasu registreerides alates 29.08 kõigile 65€.
Eesti Personaaltreenerite Liit, LHV Pank EE627700771001298072

Teata enda osalemise ja arve soovist e-mailile [mail=kristi@eptl.ee]kristi@eptl.ee[/mail]

Autor: EPTL