16. september 2016

Telliskivi Koduklubi ootab tudengeid 21.septembril lõbusale treeningpäevale

Kõik jõusaalid küsivad hiiglaslikku sissepääsutasu, mis tudengieelarve lõhki rebib? Telliskivi Koduklubi ootab kõiki üliõpilasi uudistama ja Tallinna Tudengipäevade raames võtma osa lahedast programmist, kust ei puudu isegi live­muusika. Kõike seda ­ 1 euro eest!

Seoses Tallinna Tudengipäevadega korraldab kõikide üliõpilaste meelispaigas Telliskivi Loomelinnakus asuv Koduklubi, põneva spordipäeva. Karta pole vaja, sest plaanis ei ole ümber koolistaadioni võidu joosta, kus viimastel meetritel hing paelaga kaelas ripub.

Kavas on erinevad jõu ­ ja meelelahutusprogrammid, mis võiks edasi kanda mõtet: trennitegemine pole ainult higi,veri ja pisarad. Eesmärgiks on muidugi ka see,et end auditoorimi kitsaste pinkide ja loengus kõlavate keeruliste teooriate jaoks korralikult ette valmistada. “Treenimata ei jää unarusse jäänud lihasgrupid ega ka kumbki ajupool,” lubab Koduklubi juhataja Sjuzana.

Päeva teevad põnevaks imelised omaala spetsialistid ja lõbusad treenerid: Mirko Miilits, Marilyn Jurman, Sulev Lepik, Kristin Möllits ja Ele Metsalu. Lisaks tulevad külla muusikud Peter Põder ja Liis­Marii Vendt!

Kõik, kes osalevad mõnes väljakutses või treeningus saavad suurepärase võimaluse Koduklubisse naasta ­ välja jagatakse kupongid Koduklubi priipääsmega. Kõige aktiivsematel osavõtjatel on võimalik lunastada ka 7 päeva tasuta treeninguid Koduklubi jõusaalis või rühmatreeningutes. Lisaks Koduklubile on põnevaid auhindu välja pannud veel ka FitShop, Froosh ja Monkey Sport.

Koduklubi ootab kõiki huvilisi, tudengeid ja tudengite sõpru külla 21.septembril alates kella 7st hommikul, et ka kõige suurematel unimütsidel soojendus enne jõukatsumusi tegemata ei jääks – programmiga alustatakse kell 3.

Võta osa erinevatest treeningutest ja veeda päev tervislikult, et enne nädalavahetuse peomöllu oma keha ja meeled täielikult vabastada!

Programm:

15:00­-16:00 – Koduklubi majatreeneri Sulev Lepik’u challenge
Võistlus koosneb kahest osast: biitsepsi harjutusest ja kätekõverdusest. Osaleda saavad nii mehed kuinaised, võistlus on aus ja jõukohane kõigile!

16:00-­16:30 Fit­Alias


16:30-­17:00 Fit­Alias

Lõbus kooslus treeningust ja sõnaseletusmängust Alias.
Tule avastama, mis on sinu nõrgem lüli. Võistlus kestab vaid pool tundi!

17:30–18:25 – Vana hea kehalise kasvatuse tund
Meenutame koos keskkooliaegset kehalise kasvatuse tundi, kus tundi alustati rivistusega, tehti üldkehalisi ja arendavaid harjutusi ning lõpus mängiti lõbusat meeskonnamängu. Oled just oma armsa keskkooli lõpetanud või on see juba kauge minevik? Mõlemal juhul on kõik oodatud! Kekaõpsiks Ele Metsalu.

18:30–19:25 DuoChallenge
Väljakutse, kus on vaja vähemalt kahte võistlushimulist osalejat. Märksõnadeks kahemäng ning väljakutse! Sporti saab teha ka naeratus huulil ja nautides head seltskonda.

19:30 ­ 20:30 BodyART
Keha ja meele treening, kus harjutused mõjutatud joogast, füsioteraapiast, idamaistest võitluskunstidest, kui ka tavalistest jõuharjutustest. Selles treeningus pole vaja karta keerulisi sammukombinatsioone ­ lõdvestu ja treeni mõnusa muusika saatel. Treeneriks Kristin Möllits.

20:35 – 21:50 Rocket Jooga live muusikaga (75 minutit!)

Meeleoluka päeva lõpetuseks aitab Marilyn Jurman keha ja meelt rahustada mõnusa joogaga, mille teeb eriliseks Peter Põder, kes loob kitarri saatel trennisaali imelise atmosfääri.

Vaata lisainfot kodulehelt [url=http://www.koduklubi.ee] www.koduklubi.ee[/url] või küsi Facebookist Koduklubi Telliskivi või helista/saada meil +372 56 810 888/telliskivi@koduklubi.ee

Koduklubi on avatud E­-R 07­.00-22.00; L-­P 09.00-­20.00 ja asub aadressil Telliskivi 60, hoone O

Autor: Telliskivi Koduklubi