2. oktoober 2016

Ott Kiivikas tuli Prahas kulturismivõistlusel neljandaks. Kristina Nuut ja Kaspar Tõnisson pääsesid kümne parima sekka.

30. septembril ja 1. oktoobril toimus Prahas kulturismi- ja fitnessivõistlus EVLS Prague. Ott Kiivikas tuli neljandale kohale, Kaspar Tõnisson ja Kristina Nuut pääsesid kümne parima sekka kuid jäid napilt välja finaalist.

EVLS Prague on äärmiselt kõrgetasemeline võistlus, kuhu sõidavad igal aastal kohale maailma parimad kulturismi- ja fitnessisportlased. Nii ka sel aastal.

Parima tulemuse eestlastest tegi Ott Kiivikas, kes kategoorias -90kg tagas kindla pääsu finaalidesse ning lõpetas neljandana. Oti võistluskategooria on üldjuhul -85kg ning seega võistles ta koos mitmetete suurema kaaluklassi sportlastega.

Kaspar Tõnisson
rannafitnessi kategoorias +178cm ja Kristiina Nuut bikiinifitnessis -172cm pääsesid äärmiselt tihedas konkurentsis kümne parima sekka, kuid jäid napilt välja finaalist, ehk esikuuikust.

EVLS Prague võistlusel on sportlastel võimalus lunastada pro-kaardi eest, mida jagatakse iga kategooria absoluutvõitjatele. See toobki kohale eriti kõrgetasemelise võistlejaskonna.

[url=http://forums.fitness.ee/topic/40192-evls-prague-2016-ott-kiivikas-4-koht/?page=1]Rohkem pilte ja infot läbi fitness.ee foorumi[/url]

Autor: EKFL