15. oktoober 2016

Sellel nädalavahetusel võistles Eesti kulturismi- ja fitnessikoondis lausa kolmel turniiril

Üle maailma on käimas väga tihe kulturismi- ja fitnessihooaeg ning möödunud nädalavahetusel osalesid eestlased lausa kolmel võistlusel.

15. oktoobril toimus Leedus, Kaunases Galinta Cup. Võisteldi neljas absoluutkategoorias – bikiinifitnessis, bodyfitnessis, rannafitnessis ning kulturismis. Eestit esindas võistlusel Ott Kiivikas, kes kulturismi absoluutkategoorias saavutas auväärse esikoha.

16. oktoobril toimus Rootsis, Stockholmis mainekas võistlus Tyngre Classic. Bikiinifitnessi pikkuskategoorias -168cm võitis kuldmedali Agne Kiviselg.

16. oktoobril toimus Vilniuses ka kõrgetasemeline karikaturniir Vilnius Cup. Hea tulemuse tegi bikiinifitnessis Piret Lauk, kes tuli neljandale kohale.

Kõige oodatum võistlus sellel hooajal, Eesti Meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis, toimub 29. oktoobril Salme Kultuurikeskuses. Võistlustele on registreerunud läbi aegade rekordarv sportlaseid. Osta pilet [url=http://www.piletilevi.ee/est/piletid/sport/kulturism-ja-fitness/48-eesti-meistrivoistlused-kulturismis-ja-fitnessis-197724/]SIIT[/url]!

Autor: EKFL