24. oktoober 2016

MOTIVATSIOONI LEIAB KODUKLUBIST! 4-nädala väljakutse ja tasuta treeningkavad

Väike spordiklubi Telliskivis nimetas oktoobri motivatsioonikuuks ja käivitas 4-nädalase tasuta programmi kõikidele trennihuvilistele. Väljakutse võeti arvukalt vastu ja nii otsustati, et motivatsioonipaketiga saab liituda ka novembris.

Mis asi see täpsemalt on, te küsite? Motivatsioonikuu ehk 4-nädala väljakutse tähendab nelja treeningnädalat, kus igasse nädalasse peab mahtuma kolm trennipäeva. Igale registreerijale on ette nähtud kolm sedelit nädalas ehk kokku nelja nädala peale 12 sedelit. Sedelite peale on joonistatud treeningkava, mille peal olevad harjutused varieeruvad. Treeningkavad on Koduklubi sisseseadet kasutades lihtsasti teostatavad ning igaühele jõukohased.

Kusjuures kavad on koostanud professionaalsed treenerid Mirko Miilits, Merilin Kimer, Jekaterina Kern ja Villu Viikholm. Koduklubi eesmärk on tervisliku eluviisi edendamine, trenniskäimise järjepidevuse hoidmine ning motiveerimine!

Kui tavaliselt peab treeningkava eest maksma treeneritele suuri summasid, siis motivatsioonikuu raames annab Koduklubi neid usinatele treenijatele ja huvilistele tasuta. Oluline info selle juures on agasee, et osalejal peab kehtima Koduklubi kuukaart. Hinnakirja ja pakettide kohta saab täpsemalt uurida spordiklubi koduleheküljelt [url=http://www.koduklubi.ee]www.koduklubi.ee[/url].

Pakkumine on mõeldud kõigile – neile, kes alles soovivad treeningutega alustada ja ka neile, kes oma tavapäraseid treeningharjumusi teisele tasemele soovivad viia! Lisaks kõigele, ootab kõige usinamaid kingitus Koduklubi ja FitShopi poolt! Enam ei ole vaja kooki ega šokolaadi, mis motiveeriks trennis käima, sest Koduklubi aitab treenida parema eesmärgi nimel! Võta Koduklubiga ühendust ning alusta muutusega juba täna! [mail=telliskivi@koduklubi.ee]telliskivi@koduklubi.ee[/mail]

Autor: Telliskivi Koduklubi