8. november 2016

King of Spades – parim sai veelgi paremaks

[url=http://fitshop.fitness.ee/testosteroon/0/readmore/1153/]King of Spades[/url] on vaid kvaliteetseimast toorainest Eestis toodetud toidulisand meestele, keda ühendab stressirohke, kiire ning füüsiliselt ja vaimselt nõudlik elustiil ning kes soovivad iga päev anda endast parima.

[url=http://fitshop.fitness.ee/testosteroon/0/readmore/1153/]King of Spades[/url] koostisosad on kliinilistes uuringutes näidanud selget kehakompositsiooni ja ajutööd parandavat ning hormonaaltasakaalu optimeerivat toimet, tehes sellest ühe olulisema lisandi kaasaegse aktiivse ja edumeelse mehe elus.

UUDIS! Äsja müügile jõudnud partii sisaldab senisest tervelt 3x rohkem tsinki, kokku 15 mg päevase annuse kohta. Miks see on tähtis? Tsink on üks olulisemaid mineraalaineid mehe organismi toetamiseks, mängides võtmerolli ajutöö ja tujufooni tõstmisel, hormonaaltasakaalu optimeerimisel, immuunsüsteemi tugevdamisel ja reproduktiivorganite töös.

November on Meeste Tervise Kuu ning selle tähistamiseks loosime iga King of Spadesi [url=http://www.fitshop.ee]FitShop.ee[/url] veebipoest või Fitshopist ostja vahel välja tõeliselt kuningliku päeva kahele Eesti ühes luksuslikumas spaas – CitySpas.

Võitja paketti kuulub:

• Täiuslik 60-minutiline massaaž teile mõlemale
• Piiramatu spaa-ala kasutus koos basseinide ja saunadega
• Jõusaali kasutus või vabalt valitud rühmatreeningus osalemine

Vihje naistele – [url=http://fitshop.fitness.ee/testosteroon/0/readmore/1153/]King of Spades[/url] on suurepärane kingitus

[url=http://fitshop.fitness.ee/testosteroon/0/readmore/1153/]King of Spades[/url] on ka suurepäraseks kingituseks olulisele mehele sinu elus, olles tõeliselt stiilne viis näidata üles oma hoolivust ja toetust tema pühendumisele ning sihikindlusele nii trennisaalis kui väljaspool seda.

Mis on King of Spades?

[url=http://fitshop.fitness.ee/testosteroon/0/readmore/1153/]
King of Spades [/url]on vaid kvaliteetseimast toorainest Eestis toodetud toidulisand meestele, keda ühendab stressirohke, kiire ning füüsiliselt ja vaimselt nõudlik elustiil ning kes soovivad iga päev anda endast parima.
King of Spadesi koostisosad on kliinilistes uuringutes näidanud selget kehakompositsiooni ja ajutööd parandavat ning hormonaaltasakaalu optimeerivat toimet, tehes sellest ühe olulisema lisandi kaasaegse aktiivse ja edumeelse mehe elus.

[pilt=13279]

Mis on CitySpa?

CitySpa on kahtlusteta üks luksuslikumaid spaasid Eestis. Tallinnas Rävala pst. 4 asuv wellness-klubi laiub kahel korrusel, millest ühe võtab enda alla jõusaal ning rühmatreeningute saalid, teise aga saunade, infinity-basseini, mullivanni ja puhkealaga spaa. Nagu ka King of Spadesi puhul, peitub ka siin tõeline kvaliteet just viimseni läbi mõeldud ja viimistletud detailides, võimaldades täiuslikku puhkust ja värskendust.

Vaata lisa CitySpa kodulehelt [url=http://www.cityspa.ee]www.cityspa.ee[/url]

Osta King of Spades, klikkides [url=http://fitshop.fitness.ee/testosteroon/0/readmore/1153/]SIIA[/url]!

[pilt=13280]
[pilt= 13281]

Pane tähele:

1. Kampaania kestvus on 08.11-02.12 2016.
2. Auhind loositakse välja King of Spadesi FitShop.ee veebipoest või Fitshopist ostnud klientide vahel.
3. Auhinnaloosis osalemiseks peab Fitshopist ostu sooritanu täitma ära ankeedi enda nime, telefoninumbri ja e-posti aadressiga. Antud infot, välja arvatud nime, kasutatakse vaid konkreetse kampaania raames võidu korral ühenduse võtmiseks ning ei avaldata kolmandatele osapooltele, kes kampaanias ei osale.
4. Auhinnaks on päev CitySpa’s koos 60-minutilise massaaži, spaa-ala kasutuse ning jõusaali- või vabalt valitud rühmatreeningus osalemisega. Auhind kehtib kahele inimesele.
5. Võitja loositakse välja kampaania lõppemise kuupäevale järgneval nädalal ning võitjat teavitatakse võidust Fitness.ee portaalis, Fitness.ee Facebooki seinal ning läbi otsekontakti (telefon ja/või e-posti aadress).
6. Võidu realiseerimisel peab võitja lähtuma CitySpa pakutavatest võimalikest massaažiaegadest ning selleks on vajalik eelnev kooskõlastamine (broneering).
7. Kampaania korraldajad jätavad endale õiguse kampaania tingimusi ilma
etteteatamata muuta.

Autor: King of Spades