23. november 2016

Kui otsustest saavad harjumused. Koduklubi alustab uue kampaaniaga – treeni endale tasuta trennipäevi!

Teate küll seda tunnet, kui vedeled diivanil, jalad taeva poole, võtad ampsu või kaks ja mõtled – selle kõige asemel peaks hoopis trenni minema. Aga siis, nagu seeni pärast vihma, tuleb pähe sada erinevat põhjust, mis selle idee kiirelt peast heidavad.

Küll oleks hea, kui me ei peaks end sundima ja trenniskäik muutuks automaatseks, loomulikuks ja mis peamine – nauditavaks tegevuseks. Kes aga väitis, et see on võimatu? Vaja on harjuda! Harjumus tekib aga ajaga ja ainult siis, kui ise sellesse panustad.

Koduklubi garanteerib, et kampaanias osalejal tekib tervislik harjumus, hea enesetunne, tervem keha ja tervem vaim! Osaleda saavad KÕIK – need, kellel juba on kehtiv Koduklubi liikmekaart ja ka need, kel veel pole, kuid plaanivad seda nüüd teha!

Kampaania kehtib 30 päeva ning selle aja jooksul peab trennis käima minimaalselt 12 korda. Kusjuures, nendest vähemalt 4 korda PEAB osalema endale meelepärases rühmatreeningus! Ehk tugevad jõusaalipoisid, väljakutse ka teile – kuidas oleks vahelduseks jooga või zumba trenn?

Iga osavõtja saab Koduklubist pisikese kaardi, mille taha märgitakse külastuskorrad. Külastuskorrad ei ole nädalate kaupa limiteeritud, seega saab osaleja oma aega planeerida nii, nagu ise soovib.

Kõikidele edukatele lõpetajatele kingib Koduklubi preemiaks liikmekaardile seitsmepäevase tasuta pikenduse!
[pilt=13330][pilt=13331]

Järjekindlus viib Sind eesmärgini, iseloom hoiab Sind seal! Niisiis – kas võtad väljakutse vastu?

Koduklubi ootab külla: E – R 07:00 – 22:00 ja L – P 09:00 – 20:00
Lisainformatsiooni rühmatrennide ja hinnakirja kohta saab [url=http://www.koduklubi.ee]www.koduklubi.ee[/url] või helistades +372 56 810 888.

Autor: Telliskivi Koduklubi