29. november 2016

Aasta parimate valmimisel kandideerivad ka Ott Kiivikas ja Kristina Koroljak

Käesolev aasta on Ott Kiivikase jaoks olnud karjääri edukaim, mille eredamaks hetkeks võib pidada Euroopa meistritiitlit ja Maailmameistrivõistlustel saavutatud neljandat kohta. Äramärkimist väärivad ka Ben Weider Legacy Cupi-l ja Arnold Classicul saavutatud teised kohad.

Kristina Koroljak krooniti värskelt toimunud Fitnessi Maailmameistrivõistlustel absoluutseks maailmameistriks.

Kulturismi ja fitnessifännid saavad Aasta sportlaste valimisel kaasa lüüa ja omadele hääle anda interneti hääletuskeskkonnas, aadressil [url=http://www.postimees.ee/spordigala]www.postimees.ee/spordigala[/url]. Rahvahääletus lõppeb 20. detsembril, kell 13.

2016. Aasta meessportlane, naissportlane, võistkond ja treener selgitatakse välja rahvahäälte, spordiajakirjanike ja spordiorganisatsioonide hääletustulemuste liitmisel. Võrdsete lõplike punktide korral pälvib tiitli spordiajakirjanike hääletusvoorus parema koha saavutanud sportlane. Aasta noorsportlane selgub spordiajakirjanike ja spordiorganisatsioonide hääletustulemuste põhjal.

Spordiaasta laureaadid kuulutatakse välja 27. detsembril Nordea Kontserdimajas toimuval galaõhtul “Spordiaasta tähed 2016”, millest otseülekannet saab jälgida Kanal 2 vahendusel.

[pilt=13346]
[pilt=13347]

Autor: Peep Reinart