14. detsember 2016

Group Fitness Management koolitus 24.01-25.01

Group Fitness Management (GFM) koolitus on suunatud kõigile, kes soovivad saada põhjalikku ja ajakohast ülevaadet fitnessturul toimuvast, fitnessklubide opereerimisega seotud väljakutsetest ja võimalustest. Koolitus pakub konkreetseid, kaasajastatud meetodeid ning lahendusi fitnessklubi edukaks ja tulusaks opereerimiseks.

Koolituse sisu: rühmatreeningute tootlikkuse mõõtmine ja analüüs, tunniplaani optimeerimine, juhendajate värbamine, tasuvusarvutused, töötajate motiveerimine, turundus, personalijuhtimine ja erimeelsuste lahendamine, rühmatreeningu ruumide disain, spordiklubi juhtimine, prioriteetide seadmine ja planeerimine ning juhtimisoskuste arendamine ja koolitusvajadused.

Koolituse aeg: 24.-25. jaanuar 2017
Toimumiskoht: Bellevue Park Hotel Riga (Slokas iela 1, Riia, Läti).
Ajakava: T 11:00 – 18:00; K 9:00 – 17:00.

Majutus: Hetkel üheinimese tuba Bellevue Park Hotellis saadaval hinnaga 35 EUR/öö. Sisaldab hommikusööki. Parkimine tasuta.
Broneerige majutus Bellevue Park Hotel Riga kodulehelt [url=https://www.hotelbellevue.lv/en/standard]SIIT[/url] või [url=http://www.booking.com]www.booking.com[/url] kaudu.

Koolitaja: Jarno Tynkkynen (Soome)
Jarno on rühmatreeningute valdkonnas tegutsenud üle 20 aastat. Olles ise nii treener, koolitaja, kui ka enam kui 10-aastase staažiga klubiomanik, oskab ta edukalt teooriat praktikaga kõrvutada ja omast kogemusest väärtuslikke näiteid tuua.

NB! Koolitus on inglise keeles.

Hind: 130 € (Soome km 25% lisandub eraisikutele ja mittekäibemaksukohuslastele firmadele). Koolituse tavahind 230 €.

Registreerimine kuni 6. jaanuarini e-mailil [mail=allar.elerand@lesmills.com]allar.elerand@lesmills.com[/mail]

Autor: Les Mills