31. märts 2017

Fitmodeli projekti lõppvõistlus toimub 2. aprillil Butterfly Lounges

2. aprillil algusega kell 15.00 toimub Butterfly Lounges projekti “Fitmodel” lõppvõistlus.

Jaanuari lõpus startis Eesti suurim fitnessprojekt “Fitmodel”, mille käigus 20 noort naist hakkasid treenima ja toituma 10 nädalat kestnud individuaalselt koostatud kavade järgi kogenud treeneritega selleks, et võistelda sel kevadel kulturismi ja fitnessi võistlustel.

Kategooria, milles naised võistlevad on IFBB (International Federation of Bodybuilding and Fitness) poolt ametlikult kinnitatud alles eelmisel aastal, kuid saanud juba väga populaarseks üle maailma. Seda just sellel põhjusel, et võrreldes teiste fitnessialadega on äärmiselt naiselik ning mitte-treenivale inimesele fitnessi lavalaudadele jõudmiseks kõige käegakatsutavam kategooria, kus ei eeldata naistelt suurt lihasmassi vaid pigem ilusat toonuses keha, ilusat hoiakut, poseerimise oskust ja üldist ilu.

“Osad tüdrukud tulid projektist osa võtma et kaalu langetada, enamus aga oma keha esinemise jaoks ette valmistama. See on loomulik naisele, tahta särada, ning projekt annab kõike vajaliku, et tavalistest naisest teha fitness-staar ning anda stardipositsioon edasiseks arenguks fitnessis. Paljudega alustasimee nullist, kõikidele läheneme individuaalselt, treenerid jälgivad igapäevaselt treeningut ning toitumist, monitoorivad kaalu, korrigeerivad programme ning jäädvustavad pilte. Lisaks nädalasisestele trennidele kohtuvad osavõtjad iga pühapäev selleks, et koos trenni teha või lõdvestuda, sest fitness ei ole ainult saalis kangide tõstmine ning kodus nälgimine. Vastupidi – see on sotsiaalne osa meie elust ning peab tooma naudingut” räägib projekti peakorraldaja Julia Smoli.

2. aprill on Fitmodelli projekti lõppvõistlus, kus osavõtjad saavad Butterfly Lounges laval särada ning näidata oma ilusaks muutunud kehasid. Näeme fitmodelle esinemas kahes voorus – monokiinis ja õhtukleidis.

Iga kategooria parimad võistlevad juba rahvusvahelise tasemega võistlusel Riias ning aprilli lõpus Eesti Karikavõistlustel kulturismis ja fitnessis.

Jooksvat infot ning pilte
[url=https://m.facebook.com/FitModelProject/]Facebooki lehel[/url]
[url=https://www.instagram.com/fitmodelproject/]Instagramis
[/url]

Autor: EKFL