4. aprill 2017

Toimusid fitmodel projekt Estonia 2017 finaalvõistlused

Kõik 18 projektis osalejat treenisid ning toitusid 10 nädala jooksul individuaalselt koostatud treening- ning toitumiskavadele järgi. Kõik naised olid tulnud projekti individuaalsete eesmärkidega ning kõigil õnnestus langetada nii kehakaalu ja muuta kehakoostist.

Kõik osavõtjad jagati nelja kategooriasse vastavalt pikkusele, ning igas kategoorias valiti kolm parimat. Võitjad oma kategooriates olid Jelena Kostroman, Angelika Roos, Olga Ledvanova ning Kaisa Abner.
[pilt=13663]
Lisaks anti välja eriauhindu.
Suurima kehakaalulanguse auhinna sai Aleksandra Shelepova, kellel õnnestus 10 nädalaga alla võtta 13kg.
Parima kehamuutuse auhinna sai Ilona Ojaste.
[pilt=13664]
Projekti partnerid ning toetajad said valida ka oma lemmikud. Nii sai Maarja Pärt kinkekaardi kehastuudiost, Aiki Tiisler sai kingituse Beaubellelt. Tantsugeen kinkis piiramatus koguses tantsutrenne Jelena Pozniakovale ning Aleksandra Shelepovale. Morocon Tan valis oma lemmikuks Kaisa Abneri. Make up artist Alina Panova kinkis Kadri Tammojale õhtumeigi. Oivaline Tervislik Tort valis oma lemmikuks osavõtja Irina Kablukova, kes on vastupidiselt teistele osalejatele tulnud projekti eesmärgiga kaalu suurendada. Navy Studiole meeldis enim Olga Mamajeva, ning Marc&Andre lemmikuteks said Aleksandra Shelepova ning Jelena Pozniakova.
[pilt=13665]
Õhtuleht oli üles pannud kõikide osavõtjate “enne ja pärast” fotod, ning online hääletamise käigus sai kõige rohkem hääli Kaisa Abner. Auhinnaks terve kast Nocco karastusjooki.
[pilt=13666]
Valiti 9 projektis osavõtjat, kes jätkavad võistlemist sarnastest projektidest osavõtnutega Lätist ja Leedust Fitmodel Baltics võistlustel.
Nendeks on: Piret Pohl, Jelena Kostroman, Irina Murnikova, Olga Mamajeva, Angelika Roos, Irina Akinshina, Aiki Tiisler, Olga Ledvanova ning Jelena Pozdniakova.

Projekti organiseerijad on Julia Smoli ja Kristina Nuut.

Julia Smoli on osalenud mitmetel iludusvõistlustel ja on saavutanud neljanda koha Mrs.Europa 2015 võistlustel. 2016 aastal saavutas Smoli Fitmodel Estonia Projektis teise koha.

Kristina Nuut on maailmameistrivõistluste hõbemedaliomanik bikiinifitnessis. Arnold Classicu võitja bikiinifitnessis aastal 2014. Olympia Moscow finalist ja Norway Openi võitja .

Kogu projekti filmis ning kajastas reporteris Kanal 2.

Projekti toetavad: EKFL, Sparta spordiklubi, Bro fitwear, Fitshop, Restoran Gloria, Hers ajakiri, Järvelaine photography, Kalev Spa,Kehastuudio, Marc&Andre, Navy Studio, Nocco, Oivaline tervislik tort, Segers Eesti, Tantsugeen, Vagner Eesti, Valio Pro Feel, Victory Bikini, VK medical, YOLO mobile cases, Alina Panova make up artist.

Autor: Julia Smoli