12. aprill 2017

Kaalukate grupis on pearõhk mõõdukal liikumisel

Uue jooksugrupi ühe juhendaja, kogenud treeneri Toomas Tarmi sõnul saavad kõik grupiga liitujad teha treenerite ja nõustajate juhendamisel esimesi turvalisi samme tervislikuma ja liikuvama eluviisi suunas.

“Treeningrühmas üritame läheneda kõikidele võimalikult individuaalselt. Esimese sammuna selgitame koostöös spordiarstiga välja võimalikud vastunäidustused. Seejärel vaatame üle toitumise ja päevareziimi, vajadusel soovitame nendes valdkondades muudatusi. Kolmandaks suuname need inmesed liikuma, alustades kergemast saalitreningust või metsas jalutamisest, jätkates mõne aja pärast juba lühemate ja kergemate jooksudega. Pearõhk oleks väljas liikumisel,” kiikab Tarm uue grupi köögipoolele.

Tarm: “Tähtis on sütitada huvi liikumise vastu”

Kes on teemast huvitatud või kellel on sõpru-tuttavaid, kes vastavad antud kirjeldusele ja võiksid olla huvitatud sellises grupis osalemisest, palun edastage neile see info.
[pilt=13681]
Treeningud toimuvad esmaspäeviti kell 17.30 Järve metsas. Kogunemine kell 17.15 Spartasse. Kuutasuks 36 eurot. Lisaväärtusena pakume ka nõuandeid spordijalatsite- ja riiete valikul.

Rohkem infot loodava Kaalukate grupi kohta jagab treener Toomas Tarm telefonil 5078820 või meiliaadressil toomas@sparta.ee

Kohtume trennis!

Autor: Sparta SK