12. juuni 2017

Figuurikombo kõigest 30.33€!

FitShopi poodides kaalulangetust soodustav figuurikombo supersoodsa hinnaga.

[url=http://fitshop.fitness.ee/kombod/0/readmore/125/]FIGUURIKOMBO KÕIGEST 30.33€! (tavahind 50.55€)[/url]

Figuurikombo sisaldab:
[url=http://fitshop.fitness.ee/figuuritooted_rasvapoletajad/0/readmore/86/]GREEEN TEA (tavahind 15.95€)[/url]
Green Tea sisaldab rohelise tee ekstrakti ja selles leiduvaid toimeaineid kontsentreeritud ja puhastatud kujul. Green Tea kapsleid on kiire ja lihtne tarbida. Toode sobib üldtervendava tootena kõigile, kes soovivad kaitsata keha vabade radikaalide ja kantserogeenide kahjuliku mõju eest, parandada üleüldist tervist ning aidata kaasa rasvapõletusele.

[url=http://fitshop.fitness.ee/figuuritooted_rasvapoletajad/0/readmore/1701/]WEIGHT LOSER (tavahind 19.10€)[/url]
Weight Loser on kaalulangetust soodustav toode, mille Koostisosadesse kuuluvad teineteist täiendavaid rohelise tee ekstrakt, cayenne pipar, jood, kroom ja glükomannaan. gaühele, kes soovib oma tervist tugevada ning rasvapõletust soodustada.

[url=http://fitshop.fitness.ee/figuuritooted_rasvapoletajad/0/readmore/90/]OMEGA 3 (tavahind 15.50€)[/url]
Omega3 varustab keha organismile asendamatute omega3 rasvhapetega. Kapsli kujul toodet on lihtne tarbida kogu päeva jooksul, annus on täpne ja puudub spetsiifiline kalamaitse. Omega3 rasvhapped alandavad vererõhku, normaliseerivad verehüübivust, aitavad vähendada trombide teket ja muudavad veresoonte seinad elastsemaks. Samuti vähendavad omega3 rasvhapped põletikureaktsiooni.

Sooduskampaania kehtib nii FitShop Telliskivi, FitShop Sparta ja [url=http://www.fitshop.ee]www.FitShop.ee[/url] e-poes.

Autor: FitShop.ee