13. juuli 2017

Reebok Fitness Festivali taustatreenerite konkurss

Kas sooviksid särada laval koos Les Millsi rahvusvaheliste treeneritega Reebok Fitness Festivalil? Kas oled inspireeriv instruktor ning soovid oma kirge teistega jagada? Ootame Sind osalema taustatreenerite konkurssile!

17. septembril täituvad Kalevi- ja Tallinna spordihallid kustumatu energiaga, sest aset leiab selle sügise suurim treeningpidu – LES MILLS esitleb: REEBOK FITNESS FESTIVAL 2017.

Terve päeva kestvale treeningpeole on oodatud kõik aktiivset eluviisi harrastavad inimesed – tegevust ja meelelahutust jagub igaühele!
Kahel megalaval ja paljudel lisatreeningaladel saab kaasa lüüa pea 40 treeningus, nautides nii juba tuttavaid, kui ka täiesti uusi treeningstiile. Päeva rikastavad energiaga Reeboki ja Les Millsi rahvusvahelised eliittreenerid ning kodumaised tipptegijad.

Kandideerimiseks:
1. Tee endast temaatiline foto või lühivideo programmis, millega soovid taustatreeneriks kandideerida (iga instruktor saab kandideerida vaid ühe programmiga).

2. Lae foto/video üles oma sotsiaalmeediasse (Facebook või Instagram). Lisa postitusele kindlasti hashtagid #RFFaudition #RFF2017 ja #reebokeesti

3. Saada oma treeningu juhendamisest video (1 lugu) [url=www.wetransfer.com]www.wetransfer.com [/url]vahendusel e-mailile kersti_ojalill@hotmail.com. Video faili nimeks märgi oma ees- ja perekonnanimi ning programmi nimetus.

Kandideerimise viimane tähtaeg on 7. august 2017.

Konkurssi võitjad saavad:
· Võimaluse end proovile panna ning esineda suurel laval koos Les Millsi rahvusvaheliste treeneritega;
· Kingituseks Reeboki treeningvarustuse;
· Tasuta sissepääsu üritusele.

Tekkis täiendavaid küsimusi? Kirjuta meile e-mailil kersti_ojalill@hotmail.com

Autor: Les Mills